Kinalihalime Ben gelişim hastanesinde dogum yapmayi dusunuyodum 4 haftam kalmisti ne yapicam annem bakicakti bana hastanede refakatcim olucakti annemde kanser hastaligini atlatti hastaneyede giremez ne yapicam ben kadın doğumu ayırırlarmı acaba
Fatmamuduk Kinalihalime Palmiye değil kuzu sadece, gelişim hastanesi olmuş ve bunu bi doktoruna sor zaten ortak hastane bişeyler yapılır artık
Mutiess Kinalihalime Gelişim hastanesi aylardır pandemi yeri zaten çoğu yeri kapatıp pandemi yeri yaptılar ama palmiye de şuan öyle bir sorun yok çünkü bende palmiyeye gidiyorum doktorum bana böyle birşey söylemedi eğer böyle bir şey olsa zaten muayene bile etmezler sonuçta hamileyiz ve riskliyiz. Ama gelişim aylardır zaten pandemiden dolayı öyle
Kinalihalime Fatmamuduk sordum cnm doktorum dedi palmiyede var dedi zaten o yuzden sormustum palmiye hastaneside olmus malesef yeni devlet hastanesininde bir bolumu pandemi ne yapicaz bilmiyorum hayırlısı olsun yazdigin icinde tesekkur ederim cnm sağol
Fatmamuduk Kinalihalime alala bende palmiyeye gidiyorum ama doktorum bişey demedi 🤦🏼♀️ Allah yardımcımız olsun
Kinalihalime Fatmamuduk palmiyede pandemi hastanesi olucakmis daha doktorum soyledi insallah orasi olmazsa oraya geceriz
Kinalihalime Mutiess evet cnm gelisimle palmiye hemen hemen fiyatlari ayni gelisim hastanesi normal dogum 2300 epidural olursa 500 tl fark koyuyorlarmis sezeryan olursa 3000 diye hatirliyorum 32 haftaliktim sordugumda simdi 36 haftalık 4 gunlugum degismemistir heralde diye dusunuyorum