Denizzmomm Kızlar ben hamile oldugum için magnezyum suda eriyen yuvarlaktan kullanıyordum magnorm galiba . Annem de covid ona da versem birsey olurmu kemikleri agrıyor
Ozdmrkbraa Denizzmomm hiçbir şey olmaz kuzum ağrılarına iyi gelir ben covid olduğum da içiyordum gece bide parol içiyordum en son ıhlamurla papatya içip yatıyordum ki gece ağrım olmasın rahat uyuyum diye
Denizzmomm Ozdmrkbraa bende covidm zaten canım bende kullanıyorum ama anneme kararsız kaldım versemmi diye
Esma-4242 Denizzmomm canım covidli iken doğum olduğunda hastanelerde kabul etmeme devlet Hastanesi’ne gönderme gibi biseu varmı yoksa takipli olduğun hastanede dogurabiliyo musun bı bilgim varmi
Ozdmrkbraa Denizzmomm kullansın bi sukıntı olmaz eczanede çalıştığım için biliyorum böyle emin söylüyorum bu durumu
Denizzmomm Esma-4242 kuzum ben daha 23+4 haftalığım ama duyduguma göre doktoruna baglı imiş yani özeldeki doktorun yaparım derse yaparmıs sanırım tabi covidliysen genelde sezeryan yapılıyormus
Denizzmomm Ozdmrkbraa tamam kuzum covidli ya o yuzden ben biraz korktum birde evdekilere devit damla vermisler bende kullanablirmiyim onu 23+4 haftalıgım
Hlymstf Denizzmomm burun tıkanıklığı burnum akıyor bazen başım ağrıyor iştahını yok hapşırma yani çok halsizim hafif ateş var
Denizzmomm Hlymstf bunlar geip belirtileri de aynı zamanda eklem agrısı koku kaybı vs varsa yada eklem agrısı mutlaka test yaptır ve bugun itibari ile kendini izole et
Denizzmomm Bademgzlm aileleriniz için lütfen dikkat edin onlarda etsinler bu işin şakası yok maalesef çok zor kendnizi ve ailenizi sakının yanlarına bile gitmeyin onlarn ve sizin saglıgınız herseyden önemli