Sevdaa123 Benimde 2 . Hamileliğim mayısın sonu diye gözüküyor bakalım ☺️ Doktır 12. Haftada erkek dedi çıkıntıyı gösterdi ama 16 da kesinleşir büyük ihtimalle
Yasom KezibanUan benim daha belli değil ama yapabilirsen eğer şartlarda uygun olursa normal doğum istiyorum ben 🤭hayırlısı bakalım 😍
Emelzeynep Senactn0402 bende Allah izin verirse 20 Mayıs görünüyor🙏Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Yenianne001 Senactn0402 14+5 kuzum. Fakat çok ufak leke şeklinde kanamam oldu Progestan iğne başladı. İğne yerlerim şişti çok acıyor, rahatım yok 😔 doğum da 13 Mayıs gösteriyor
KezibanUan Yasom inşallah gönlündeki gibi olur canım 🤗🌼 benim ikinci gebeliğim o yüzden kesin sezeryan ☺️
Yasom Minikbiranneee evet ilk gittiğimde yani 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ama net değildi haftaya inşş gitçem kontrolüm var inşşş netleşir ☺️😉
2miniginannesi Senactn0402 benimde 15 mayıs gözüküyor kısmetse doktor kız dedi 14 haftalıkken ama korkuyorum ya değişirse diye bu ikinci gebeliğin bi oğlum var onda kız deyip erkeğe dönmüştü gerçi çok erken tahmin olmuştu 11 haftalıkken ama bakalım hayirlisi
B_a_d_e_m 2miniginannesi benim de doktorum kız dedi 11+6 da 2 hafta üst üste gittiğimde net olarak söyledi 14+5 kız olarak met söyledi yani şu an 16+2 olduk,👶🥰
Erentoo39 Ben de 15+3 üm ❤️ 12 de gittim kıza benziyor dedi 14 te gittim erkeğe benziyor dedi 😀 ay sonu gidicem 17. Haftada olucam artık netleşir diye düşünüyorum 😄😄