Pinkdreamss carsamba günü 2.kez histereskopi oldum 1.cisi ilk kürtaj snrsi polip vardı onlar alındı peşine kimyasal yaşadım kan pihitlsma cıktı 2.de 0.4 iğne ile 9.haftada durdu yeniyilda kürtaj oldum nisanda bi daha hamile kaldım 0.6 6000lik oksapar kullanırken mayısta 8 haftalık gene kalbi durdu kürtaj gece ay artık doktor değiştim tüp.bebek bölümüne gittik hastanenin oraya gönderdiler iğneler ise yaramınsa başka şey vardır die tek yaptirmadihik sey rahim filmi idi cnki esimin spermler çok iyi bagisiklikta güzel cıktı benim onada baktedm film kaldı çektirdim Rahmimin dar olduğunu normlde ucken geniş olan rahim bende T şeklinde darmış bide yapışıklık oluşmuş kurtajdan sonuncda şimdi evdeyim o gün taburcu ettiler 2 Doktor.girdi biri doçentti kendi gttgm doktor digeride ziyaret geldi ve on kdr kötü imiş ki rahmim yani coookkk darmış o nasıl bir rahimdi öyle açtık genişlettik güzel.yer yaptık bebeğe dedi bu zmna kdr nasıl bilememiş eski doktor dedim geçen sene polip alırken bana rahmimde düzelttim içe bukuktu demişti şimdi bu doktorlarda o kdr rahmim daracikmiski asla ve asla tutunmaya yeri yokmuş dediler iyi ki de film çektirmsim boru gibi dapdardi dediler ben şok oldum çok şükür düzelttiler zemin hazırladık güzelce dediler bide rahme cizik attık daha güzel tutunsun die dedi inşalalh bundan snra artık iğneler ise yarar 2 genim mthfr1298c ve pai geni homozigotum