bebegim_28 83 kilo ile kaç beden korse alınmalı sizce trendyoldan alıcam da kararsız kaldım. Kom marka alıcam yengemin aynısı L beden çok sıktı alt tarafı kapatmadım XL olur mu sizce yoksa 2XL mı olmalı siz hangi kilo ile hangi beden adınız
Durukusunannesi bebegim_28 ben de karar veremediğim için doğum sonrasına bıraktım almayı tam ölçü verip almak istiyorum 🤷🏻♀️
Sekersizkola bebegim_28 almak istediğiniz korse lohusalara özel sadece bel korsesi mi yoksa normal paçalı korse mi
esmirna16 bebegim_28 Doktorunuza sordunuz mu ben mesela korse kullanabilir miyim diye sordum sen kullanamazsin dedi farklı bir şeyler tarif etti. Şimdi onu yapıyorum mesela. Bir ona sorup öyle alın isterseniz.
bebegim_28 Sekersizkola bilmiyorum ki yengem doğum sonrası bu korseyi kullanmış kom markası lohusalara özel de mi varmış
bebegim_28 esmirna16 cumartesi günü kontrolümüz vardı sordum kullanabilirsiniz dedi 😊😊 ama dediğiniz doğru hiç aklıma gelmedi teşekkür ederim 😊
esmirna16 Buglem_Durum1 Bildiğiniz eski kuşak yontemi. Sezeryandan dolayı belki bilmiyorum. Ama şimdilik sarkmamasi için böyle yapmamı söyledi doktorum.
Buglem_Durum1 esmirna16 bende Allah nasip ederse sezaryan olacam da bende çarşaf bağlamayı düşünüyorum o yüzden sormak istedim faydasını görüyor musunuz peki
esmirna16 Buglem_Durum1 Çarşamba doğum yaptım. Pazartesi kontrolumde pansumandan sonra söyledi doktorum. Daha yeni başladım ama doktoruma çok güveniyorum. O yüzden faydasini görürüm diye düşünüyorum.