Suna11 Merhaba kızlar. Aranızda yerleşme kanaması yaşayanlar kanamanız nasıl oldu, ne zaman başladı ve ne kadar sürdü? Bir de yerleşme kanaması sırasında adet sancısı gibi sancı yaşadınız mı? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim 🥰
busraakeskin Suna11 bende oldu hem de öyle böyle değil. Sancı oluyor. Progestan verdi doktor sonra geçti. Ama sancı kanamadan değil yerleşmeden olur daha çok.
Papatya13371 Suna11 ben 6+1de yaşadım canım ağrım sizim biseyim yoktu sadece yoğun bir kanama oldu progestan ve düşük önleyici iğne kullandım 3.aya kadar
Selin59 Suna11 ben adet sancısı gibi sancı yaşadım ama yerleşme kanaması yaşamadım.. her kadın da olmuyormuş o zaten
Astadavistabeybi Suna11 ben yaşadım adet olacağım sandım 9.haftaya kadar geldi hatta ben regl olacam sandım sancı aşırı uyku vardı meğer hamileymişim
Bebek-geliyor Suna11 4+4 de gebeliği öğrendiğim gün kıpkırmızı silince kanama oldu. Doktora gittiğimde progestan verdi sabah akşam vajinal kullanıyorum. 11 gün sürdü ama silerek geliyordu damlama şeklinde değildi ve son 4-5 günü kahverengileşerek geliyordu aynı adet olmuş gibi bel ve kasıklarımda ağrı oldu.
Bgmky Suna11 ben yerleşme kanamasıyla anlamıştım hamile olduğumu. Adet olacağım günden 1 gün önce pembe akıntım oldu günlük pedimi dolduracak kadardı ve kesildi. Ben adet oluyorum sandım. Ertesi günü yani adet olmam gereken gün 2-3 damla kahverengi akıntı oldu ve o kadar. Devam etmedi akıntı. Gebelik testi aldım ve çift çizgiydi sonrada kanda çıktı zaten
Suna11 Bgmky Anladım canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde gebeliktir inşallah. Benimde adetimden 2 gün önce ovülasyon testiyle baktım gebelik varsa görünür diye yani herkes öyle diyor. Testi yaptım tabi bu ayda tutmadı dedim. Aynı günün gecesi lavaboya kalktığımda peçeteye gelen pembe leke oldu. Bende ped taktım artık adet oldum diye. Ertesi gün yani dün baktım devamı yok ara sıra öyle yine pembe lekelenme sadece. Bugün normalde adet günüm ama bugünde aynı şekilde derken son 2 saattir sancım artmaya başladı dedim kesin adet gelecek ama hala az az pembe akıntı dışında bir şey yok. Hem umutlu hem de umutsuz bekliyorum bakalım.
Hamileanne Suna11 ben yaşadım adet oldum sandım hatta orkid taktım ama sadece iki üç damla kahve leke geldi dahada gelmedi meğer hamileymişim :) adet günüme bi üç dört gün vardı
Bebek-geliyor Suna11 adetim 4 gün gecikmişti o gün erken gebelik testi yaptık testte çıktı sonra kan verdim kanda da çıktı ama kesesi oluşmamıştı daha.
Herbisey Suna11 regl olacagim gün iki damla kan oldu ama küçük ve sadece 2 damlaydı. Bu yerleşme kanamasiymis sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Regl olacak gibi agri oluyor hala da arada devam ediyor bu ağrı.
Zeynep_18 Suna11 benim bazen sağ tarafımdan sancı giriyor banada yerleştiği için oluyor dediler 6+6 yım, ama yerleşme kanaması yaşamadım
ayseeerl13 Suna11 evet adet ten üç dört gün önce cok deil az kahverengimsiydi adet olacak gibi Ağrı oldu