MercanGndzElata Merhaba kızlar 8+5 haftalık hamileyim. Doktorum kan testi istemişti. Anti CMV IgM değerim pozitif çıktı. Normal değil dedi tekrar kan aldılar Ankara'ya gidecek dedi bu tahlil. Bir hafta sonra sonuç çıkacakmış. Aynı durumu yaşayan var mı ?
SinemCanbaz MercanGndzElata ayni durum bendede oldu canım bazen bünyede çıkıyor fakat daha önce geçirmiş oluyorsun benimki öyleydi şükür 22. Haftadayız bi sıkıntı çıkmadı ama başta çok strese soktular üniversi hastanesine bile sevk ettiler kan testim istanbulla gitti 3. Kan testinde daha önce geçirdiğim ortaya çıktı
Alyaa MercanGndzElata aynısı bendede oldu canım bana bebeği alabiliriz demedikleri kalkıştı sadece günlerce ağladım üniversiteye gittim orda test yaptılar önceden geçirmişim bi sorun olmadı ilk doktorun demesine bakma cmv ıgg adivite testi iste doğrulaması için
Charlotte Ben de 10. Haftamda aynısını yaşadım 2 gün ağladım, duyduğum şeyler kötüydü çünkü😔 sonra avidite testi yaptırdık 1 hafta sonra temiz çıktı meğer devletteki test yanlışmış