Minnos87 Kizlar 7+6 tup bebekle hamileyim ama surekli kasıklarımda agrı var her an adet oldum olacakmisim gibi bide gecen hafta kanamam gekdi dr normal dedi ama agri olunca korkuyorum sizleinde agriyormu normalmi?
pelinsulina Minnos87 bende 6+4 gunluk hamıleyıö agrım cok kasıklarda normal gelmeıd bana bugun ultrasona gırdım kesenın etrafında kan var dedı hastahane yatısı verdı evde ıstırahat ıstedım rısklı gebelık dıyıp progesteron verdı 😞 yanı doktorun ne dıyosa onu onemse ıcın rahat etmıyorsa baska bır doktora daha gorun bence
busraakeskin Minnos87 oluyor canım merak edilecek bişe yok. En zor zamanların o zamanlar zaten. Bol bol dinlen.
Esra-dmr Minnos87 canım bende tüp bebekle hamileyim ama bana transfer gününden itibaren düşük önleyici ilaçlar verdiler. Sana verilmedi mi acaba ?
misraerol Minnos87 ara ara agrıyor benimde sizin bebek kac mm aceba doktor bugun 5 gun arkadan geldigini soyledi
Nuran-42 pelinsulina bende 6 haftalık gebeyim geçen hafta bnm de kesenin etrafında kanama vardı bir doz progestan iğnesi oldum 1 hafta sonra tekrar vardı bir iğne daha yapıldı ama vajinal kanamam hiç olması bebek te büyüyor bugün baktılar kanama alanı azalmış korkmayın kendiliğinden geçiyor
Minnos87 Esra-dmr vermez olurlarmi hic crinone jel duphaston decavit estrofem biide pruloton igne ama kanamamda olunca genemi olacak diye nasil korkuyorum ayy insallah biseycik olmadan sag salim bitiririz su ayi seninde varmi agrin kasik?larda
Esra-dmr Minnos87 ben 9. Haftadayım bu hafta başladı benimde kasıkta ağrı eğilmeye falan gelmiyo ama kanamam falan hiç olmadı bende kullanıyorum aynı ilaçlardan . İğne vs. İnşallah olmaz bidaha yat dinlen bol bol. İnşallah dediğin gibi sağ Salim alırız bebeklerimi kucağımıza ☺️
Hey123 Adet ağrısı gibi ağrı olur bu normal. İlk 3 ay olur bu. Rahim adet olmaya alıştığı için otomatık olarak kasılma oluyor. Ve rahım büyüdüğü için oradaki bağlardan kaynaklo oluyor. Bakınız: kagan kocatepe YouTube videoları
Minnos87 Vallahi dayanamayip biraz once kadin dogum doktoruna gittim hersey normalmis cok sukur rahim buyudugu icin agrimasi normalmis 1 ay daha olabilir bu agrilar dedi vallahi icim rahatldi bide kalp atisini duydum bahanesiyle daha mutlu oldum😊