Sebis3232 Kızlar bi kez kırıkları aldırdım uçları yine kötü boyayı zaten cesaret edemedim tamam kimyasal olmayan boya yok sözde bazı doktorlar öneriyo bazilariysa önermiyo sizler naptiniz bu arada suan 7. Ayimdayim
Aysesen80 Sebis3232 kestirmedm bi batıl inançtan dolayı değil ama ihtiyac duymadığım için canım ama 2 kez dip boyası yaptırdım
mlsmrtgl Sebis3232 Benim doktorum gebelikte saçlarını boyama hakkın bir demişti. Onuda bence doğuma yakın kullan filan dedi. İlk 3 ay tavsiye edilmiyor zaten.
Anne18 Sebis3232 bende duş çıkışı uçlarından kendim kesiyorum. Saçlarım sarı bayagı sarılarım benimde gitti Bende boyamak istiyorum aslında 20 haftalığım bilmem nasıl olucak Diplerime sürmeden boyasam diyorum maske takip ne kadar iyi olur ki
Tqcm94 Sebis3232 3 aydan sonra saçımı kestirdim batıl inanç olduğunu düşünüyorum boyayıda iki gün önce doktoruma sordum boyatabilirsin dedi
Aysesen80 Sebis3232 evet canım doktor 24.haftada gittiğimde boyatabilirsin dedi zaten dip ya açma işlemi filan yapmıuoz sonucta o
mlsmrtgl Sebis3232 yani son aylarda boya istersen demişti. Doğuma girince herkes süslü püslü girmek istiyor ya o yüzden hakkını o zamanlarda kullan istersen demişti.
Sebis3232 mlsmrtgl bebege zararı olsa böyle bisi demez Bende bu ay kontrolde danışıp ona göre hareket edicem
Sebis3232 Aysesen80 bende 27. Haftadayim banada onaylar gibi geliyo ama eşim çok takıntılı bi adam onun cenesini cekmemek için cesaret edemedim belki kendi kulağıyla duyunca bisi demez gibi geliyo
Nesse86 Sebis3232 Sac kestirmeye ve sac boyamaya karsiyim hamilelikte.Boya ztn kimyasal sac kesiminin iyi olmama sebebide kestirince sac cok vitamin aldigi icin cocuga degil saca gidiyor 😉 o yüzden boyada zaten sac köküne temas ederse zararli yoksa zararli degil.
Sebis3232 Nesse86 canım bende karşıyım ama saçlarım simsiyah diplerden feci halde beyazlar çıktı tabiki boyamasam da olur ama nasıl hassas bi dönemse kıyafetlerime giremiorum tır gibi oldum saçlarımı da toplayinca kendimi çok kötü hissettim😣
Nesse86 Sebis3232 Aynen bende hrp siyaha boyuyordum kendi sac rengim cikti 9 ayda 😀 az kaldi dogumdan sonra boya bakim mskyaj hepsi gelir yine geri.