grmz31 Kızlar sanki hiç doğmayacak gibi uzak duruyor ama tarih olarak da doğması gerekli ben garip duygulardayım :) karnımda hareketleri bile değişti birşey arar gibi artık sağlıkla gelsin zamanı dolmuş bebişler
ecembugra53 grmz31 canm bence öyle diyordum tam 40 ta doğurdum 😊 merak etme vakti belli Rabbim tarafından doğacak canm kendini stres etme
Gizemtsn1 grmz31 bende 39 haftayım hiç bir belirti yok kanalda bile değil sanki doğum hiç olmayacak :)
Bussylcn grmz31 Bende 39+5teyim. Bende bugün doguramıyorum totemi başlattım😄 perşembe tam 40.haftamda doktorum suni sanciyla dogumu başlatcak. İnşallah kolay ilerler sürec
grmz31 ecembugra53 yasaklar başladı ya doğumda yanıma gelecekler de gelemezse tek basına kalıcam onun korkusu var nasıl dogurucam korkusu da var çok zorlandın mı doğururken özel olmazsa sorsam
Naz-Ylmz 39+5 olarak gece belden ağrılar girdi bugün doğuracam galiba dedim ağrı geçmişti akşam üstü tekrar başladı belden ağrı, hala devam ediyor inşallah bu kez olacak 🤲😀
ecembugra53 grmz31 canım korkma hem suni fitil verdiler 12 saat hemde serumla suni sancı verdiler 12 saat 1cm açıklık oldu daha açmadı suni sancı da öyle korkulacak gibi değil sakın korkma canm benim de Yanımda ablam kaldı eşim arada gitti geldi avıklık ilerlemeyince spinal sezeryan oldum olurken işler değişti genel anestezi altında ameliyata devam edildi canm kork a hepsini yaşadım hiç korkulacak bişeu yok
EsmaaTklc grmz31 39+4 gelmiyorrr kızım. Cuma tekrar kontrole çağırdı doktorum hafta sonu da olmazsa suni sancı ile başlatiriz doğumu dedi . İnşallah gerek kalmadan gelir. 🤗
grmz31 EsmaaTklc haydi hayırlısı doktorum hiç yanaşmıyor suniye kendi belirtilerimi bekletecek sanıyorum ki
grmz31 EsmaaTklc inşallah hayırlı haberlerle bende yarın gidiyorum ama pek birşey demiyor benimki boşa gidiyorum sanki sancı yok su yok bekliceksin deyip gönderiyor
EsmaaTklc grmz31 Nasıl birşeymiş bu sancı napsak gelmiyor her gün ılık duş alıyorum, hurma vs herşeyi deniyoruz ama yok. Streslendim iyice