Busrabdullah_123 35+3 deyim kızlar alt tarafında bugün ağrı hissediyorum çok yürürüm bigun ondanmi acaba yoksa bebek baskı yaptikcami oluyor aranızda benim gibi olan varmı
Gulsahurer Busrabdullah_123 bende aynı şekilde yaşadım doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi 35+4üm bu arada
Gulsahurer Busrabdullah_123 bebeğin biraz iri olduğunu başının baskı yaptığını söyledi çok şükür bir olumsuzluk çıkmadı ☺️
ecembugra53 Busrabdullah_123 cok normal bebek büyüdükçe rahme baskı artar vücudun Doğuma hazırlanıyor her hafta cnm korkma
sedanuratas Busrabdullah_123 31 den beri aynı ağrıyı yaşıyorum bebeğiniz baş aşağı büyük ihtimalle çatı ağrısı yapıyor 🙊👼
Busrabdullah_123 Gulsahurer aa aramızda birgün var sende mi öle sey yasadin cnm kramp değil çok şükür ağrı desemnoda değil gibi değişik i baskı var sanki rahatsız edio alt tarafimi🥰
Ayca13tr 2 gundur aynisi bendede oluyor ve vajinamin uzerine oturamiyorum 35+3 um persembe gunu kontrolum var
Busrabdullah_123 Ayca13tr Ayca13tr seninle ayniyim cnm bnde bu akşam oldu banada ya aynen oturamıyorum sanki yattigimdada rahatsz edio benmde cuma günü kontrolüm hangi hastaneye gdiosunuz
Gulsahurer Busrabdullah_123 evet bende aynı şekilde yaşadım korktum açıkcası bide ilk gebeliğim, insan endişeli oluyor
Busrabdullah_123 ecembugra53 çok.tesekkur ederim canım ilk defa başıma geldoginicin biraz korkmustum açıkçası 🥰
ecembugra53 Busrabdullah_123 ne demek canım bundan sonra Doğuma doğru hazırlık yap canım 😊 bol egzersiz yap yürü hareketsiz kalma
Busrabdullah_123 ecembugra53 zaten aşırı derecede hareketliyim kuzum 😀 36 ye geçelim allahın izniyle yavaş yavaş platese fln balsiycm😀
Busrabdullah_123 sedanuratas aynn cnm 2 aydır fln assada kafası artık kndini de bni de hazırlıyor sanırım cnm🥰 bide baş ağrısı yotu bugün sizede oluyomu
sedanuratas Busrabdullah_123 dün bende de vardı bi ton ağrım var bide o baya zor olmuştu hiç midem bulanmadı başından beri ama 1 aydır mide yanmasından mahvoldum doğsun artık diye dua etmeye başladım 😁🤦♀️
Busrabdullah_123 sedanuratas bnmde migdem yaniodu hatta yemek borum yaniyodu benim artık genzime de asit kaçıyor son ay baya zorluyor demkki kuzum baş ağrısı için ne yaptın cnm parol ictinmi