nisanmaral Selamlar, 16.haftaya yarın itibariyle giriyorum, bu aralar hafiften hareket hissedilirmiş doğru mu? Hiç yakın zamanlarda olup hareket hisseden var mı? Bir de bu mayıs bebişleri çoğunlukşa erkek mi bana mı öyle geliyor ? 😅😅
basakaltin nisanmaral Mayıs 12 beklenen doğum tarihi atarsa 10 gün fazladan atabilirmiş cinsiyet erkek 😂
Bireylulmasali nisanmaral ilk gebeliğinse hareketlerini hissetmek için biraz daha sabırlı olmalısın canım benim bebeğim mayıs kızı olacak inşallah 😍
minigim81 nisanmaral Bugün 16. Haftamıza girdik hiç hareket yok. Beklenen doğum tarihi 6 mayıs ve erkek.. Etrafımdaki hamilelerde hep erkek
Burculicee nisanmaral ellerini kasıklarına ve çok hafifce bastır ben öyle hissediyorum Mayıs bebişler erkek miymiş biz daha öğrenemedik cinsiyeti haftaya inşaallah öğrenicez
basakaltin Emine_yksr hayır tabiki alakası yok 😁 arkadaşımız sadece tesadüf mü diyerek yorum yapmış 😊
Mutluuyuvaa Ben geçen sanki ufak bir hareket hissettim ama kafamda kurmuşta ola bilirim sabırsızlıkla bekliyorum 🙏 16 haftamdayım bende ve cinsiyet erkek gibi görünüyor 🌸🌸
17ekim nisanmaral 15 haftalığım gittiğimde kıza benziyo dedi mayısın başına denk geliyo. Mayıs ayı erkek gibi duruyo yorumlara bakarsak. Bir oğlum var zaten inşallah değişmezde buda kız olur 🥰🥰
Handemehmetttt Merhaba anneler benimde mayısın ilk haftası görünüyor inşallah. Tan 16 haftalık olduk çok şükür. Bende daha bir kıpırtı yok. İlk gebeliğim. Cinsiyetimiz kız Allahın izniyle 🥰💕