Gulsumhalil 2020ARALIK bilmiyorum haftaya randevu var o zamn öğrenecem ama çok çabuk büyüdü hissediyorum hareketleri acıtıyor 🤗
2020ARALIK 62fatma hayırlı olsun canım çabuk kavuşmak istemiş annesine allah sağlıkşa büyütsün 😊 bizimkide 2500 kiloydu Bugün
62fatma Dikkat edin benim hiç erken doğum riskim filan yoktu tam 35 haftalikken sabah bir su geldikii öncesinde 33 den beri çok aşırı sertlesiyordu kızımı daha göremedim kuvezde kalacakmis
2020ARALIK 62fatma inşallah çabucak kavuşursunuz gene haftası çok erken değil allah hayırlı etsin canım
Babyy1S 62fatma biran once kucaginiza alirsiniz inş 🤲 33de benm nst de az sancım cikmıştı benmkide sertlesiyor ama düzenli değil sizinki düzenli mi kasılma oluyormuydu birde nst de sanci cikmismiydi suan 36 haftalgm
62fatma Babyy1S canım düzenini takip etmedim ama gün içinde çok sertlesiyordu suyu bol iç olurmu nstye hiç girmemiştim ben ani oldu herşey
62fatma Gulsumhalil benimde yoktu sancim ama son günlerde yürürken basıyordu alt tarafima bşy sadece çok sertleşme oldu. Bir anda su geldi sabah
Gulsumhalil 62fatma heyşeyin hayırlısı bebeğinizin yaşı uzun olsun Allahım hayırlı uzun ömürler versin inşallah teZ zamanda kucagına alırsın bebegini