Ferdaslmnn Basur normal doğuma engel midir doktor basur yüzünden sezeryan gerekebilir dedi kafam karıştı bilgisi olan ve bu durumu yaşayan varmı acaba 😔
MiniKaya Ferdaslmnn Ebru222 ben bugün doktoruma sordum hemde kuyruk sokumumda dikiş var kıl dönemesinden dolayı bunlar normal doğumda bana sıkıntı çıkartırmı dedim hayır dedi en fazla ıkınma anında şişer dedi oda doğumdan sonra krem vs veriyoruz dedi
Susambilge Ferdaslmnn ben de aynı konudan muzdaribim ve merak ediyordum dün doktoruma sordum. Normal doğum için engel teşkil etmez doğumdan sonra bir tedavi duzenleriz hemoroid tedavisi için dedi.
nazeninhanim Ferdaslmnn daha beter oluyor 10 gün önce doğum yaptım hemoroid acısından ne bebeğe bakabiliyorum ne oturabiliyorum tuvalete gidemiyorum baskı hissi desen o biçim şimdiden ilaç kullan kurtul onlardan
Ferdaslmnn MiniKaya anladım rabbim sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin hayırlısı neyse o şekilde doğsun inşallah
Ferdaslmnn nazeninhanim genel cerraha gittim muane oldum sıkıntı olmaz dedi ilaç yazmadı hamile olduğum için