Ghmmmm klomen yumurta geliştirici bir ilaç düzenli kullanın zaten doktorunu sık sık muayeneye çağırıp yumurta mm lerinizi ölçecek ☺️ Bu arada ilişkiye asla ara vermeyin kısa sürede güzel haberler alın inşallah☺️

Ghmmmm bende kullandım dr takip edip çatlatma iğnesi vurdu sonra ilişki bakalım bekliyorum ne olacak

Mrzy28-c canım sana şöyle söyleyeyim ben çok istiyordum deli gibi düşünüyordum sürekli ve adetim 10 15 gün gecikmeye başladı ve doktorum dedi çok düşünürsende gecikme olabilir dedi o yüzden çok belirti falan takma

esraizmirli bana dediki adetin 5 günü kullanmaya başla ve ilaç bitince 1 hafta sonra kontrole gel dedi niye kontrole gel dedi

Ghmmmm çünkü yumurtaların büyümüşmü diye kontrol edicek alttan muayene ile seni 2 3 günde bir çağırabilir benim doktorum öyle yapmıştı o takip ediyor seni ilişki konusunda falan da uyarıyor söylüyor yani

Ghmmmm canm bende adetimin 3. Günü klomene basladim cok guclu bir ilac gercektende onemli olan vaktinde saatinde içmek günde 2 kere içtım, ve bnde erken menepoz yani cok cok az sayida yumurta var ona rağmen 5. Gün snra gittiğimde doktrm 3 yumurtamin olduğunu 12.mm 15.mm 18.mm oldugunu soyledi ve bol bol nar suyu ic nar suyu bulamassanda eyer narı tane tane ayiklayip mikserden gec iç bende cok ise yaradi cunki. Dün sbh hastnye gittiğmde 2 yumurtamın ayni buyuklukte olduğunu ve iğneyle catlatacağini soyledi igneyi aldik acilden vuruldum eve geldik bazi arkadaslarda bel ve kasik agrisi oluyormuş ama bende gece 4 de ilişki olsn ddi doktr 1 saat snra cok pis karın ağrısı oldu hala ara ara karın ağrılarım oluyor. Yani demem oki klomen cok guclu bi ilac 🙏

Ghmmmm tamam o zaman bir çağırıyor zaten sonrada bir kaçgünde bir çağırıyor

Ghmmmm büyüdükten sonra çatlatma iğnesi vuruluyorsun ve iğneden sonra 36 saat içinde ilişki istiyor vurulma saatine göre bildiğin ödev verirdi gibi ilişki saati veriyor sana

benim doktorum igne vurmadı dün kontrole gittim 3 yumurtam olusmus 19 mm , 19 mm,20 mm iliski gunu verdi catlatma ignesini sordum catlama boyutunda yumurtaların o yuzden gerek yok dediler ilişki günü verdi adet tarihi verdi bakalım hayırlısı🤲🤲 umarım tutunurlar hakkında hayırlısı olsun canım🤲

kelebekmisali1 canım ben adetin 6.gunu başladım 5gun kullandım . Yani adetin 12.gunu yumurtam 12mmdi 14.gunu 14mm olmuş doktorum istedgm gibi değil diğer ay gel doz artrcgm dedi. Senin bilgin vardır neden iğne vs önrmedi yada büyür demedi

balperisi_71 adetinin 3. Günü kullanmaya başlamalısın cnm sen hastaneye 3. Gününde git adetinin. O gün o ilaca başlamalıydı. 5 gün icinde bi sabah bi akşam icmelisin gunde 2 kere. Doktorunla konuş hocam de adetimin 3.gunundeyim bu ilaca bugn baslasam olmaz mı diye? Gunde 2 kere kullan. Bide famefa dye bi ilac var belkide ona gecebilir bazi arkadaslar famera kullanip buyutulebiliyor. Dediğm gibi nar suyu gunde 1 bardak icmeni oneririm. Internetdede kısırlık önerici diye geciyor 🤷‍♀️ ben faydasini gordum iğne dediğim ilacla buyutulen yumurtalari catlatmak icin vuruluyorsun. Eyer yumurta buyutulen iğne var mı bende bilmiyorum, hic uzulme en azinda yumurtalarimiz var oluşuyor Rabbimin izni ile inşallah hamile kalabiliriz🙏