dilara92 Kızlar selam. Kan degerlerimden fibriniojen cok yüksek çıkmış, hamilelikte (37+3 ) son dönemlerde bu degerde artış gözleniyor mu bilgisi olan var mı? İlk kez bu değere bakıldı en başından beri.
Camurcu dilara92 benim de düşük hatta yok denecek kadar az ve dogum da allah korusun kan kaybından ölüm riskim var. Ama yüksekliği nasıl problem bi bilgim yok
Ssmmra dilara92 ya benimde yükseldi canım ben 24 haftalık gebeydm tansiyon yüksekliği vardı o zaman bakmışlardi banada
Ssmmra dilara92 benimde 500 küsur kadın doğum doktoruma soramadm daha sen sordun mu canım inan bende hiç bilmiyorum acilde yapıldı bu tahlil bana kaç haftaliksn sen
dilara92 Ssmmra benim 600 küsür.Önemli değil dedi doktorum. Araştırınca yine de tedirgin oldum 🤷♀️ Sen de sorunca bana yazarsın
Ssmmra dilara92 tamam canım yazacağım bende internette bakmıştım 😂😂kötü şeyler görünce korkmuştum ama önemli olsaydı acilde bişi derlerdi herhalde
Ssmmra dilara92 evet canım benim normalde de evhamlı bir yapim var zaten 😂😂27 daha benim Cook uzun yolum birde tansiyon çıktı basima tansiyon hapı kullanıyorum şuan. Senin kavusmana az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😘💞