Merinosunannesii Eminecengilukuslu tebrik ederim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hepimizin bebeğini insallah 🙏🙏🥰
Eminecengilukuslu Nkayserili90 teşekkür ederim muğla merkezde Mustafa kekovalı muayananesi de oldu 🙏🤗
durusum afrasil canım bunun enn önemli yöntemi hem sperm hızı hemde düşüklüğü için keçi boynuzuu kürü tanıdıklarım ilk ay hamşle kaldı
Eminecengilukuslu durusum bunu ben denedim keçi boynuzu özü kendisini kaynatıp suyunuda içirdi eşime düzenli olarak çiğ badem fındık ceviz kabak çekirdeği bal polen arısütü karışımları ama etkisi olmadı hiç malesef çok şükür ki ilk aşılama da oldu
durusum afrasil en az 3 ay devam et bence canım regli zamanlarında bol yeşillik ye ve en önemlsi takvimi doğurganlık gğnlerini bir kenara at hatta adet tarihne bile bakma pskolojikde olablr
afrasil durusum bu ay öyle yaptım canım takvimi çıkarttım aklımdan . Pazartesi tahlil vereceğiz bakalm bende aralıkta rahim filmi cekinecegim
Happybsrn Eminecengilukuslu bizim de ileri hareket sıkıntısı var bi umut oldun aşılama düşünüyorum bnde😀
Eminecengilukuslu Happybsrn hayırlısı olsun inşallah olur sizinde mikroçip oldu bizim ondan isteyin sizde bir yuk daha şans artıyormuş sanırım onda kendinize dikkat edin özellikle ilk hafta çok dikkat edin sonrada dikkat etmeye devam edin ama 🙏🙏