Blgnkrkmaz Merve95merve ilk bebeğiniz ise hissetmemeniz normal.daha sonraki gebeliklerde daha erken hissediyorsunuz ama
TwPriencess2- Merve95merve bende canım hemen hemen 19+3um ama daha çok net hissedilmiyor gerçekten benimde kızım olacak Allahin izni ile ♥️😊
busbus35 Üç hafta snra tamamen oynamaya başlar cnm her bebdk farklı benm ilk gebelik te erken oynadı ikinci hamileyim cinsiyet aynı ama bu bebek 23 haftamin sonunda başladı korkma ❤️🙏
Merve95merve Yeliz1 busbus35 Blgnkrkmaz Papatya13371 Baharhnm Ebru555 Cicilibicili Yeliz1 çok merak ediyorumm tekme atmasını filann :)) acaba dışarıdan ne zaman görünecek hareketleri
Baharhnm Ben 20.haftada net hissediyordum. Şu an 22+5′im şu an bunu yazarken bile bana pat pat vuruyor 😂 sabret bazılarınınki geç hissediliyormuş
Cicilibicili Merve95merve biraz daha vakit var ona canım. Büyüdükçe yeri daralıyor ve artık belli oluyo hareketler de
Baharhnm Merve95merve Dışarıdan pek görünmüyo benimki sadece son iki gündür vurduğunda elim yukarı kalkıyor o kadar :)