bebegim99 Bebek için hastaneye gerekenler ve hastane sonrası gerekenler neler acaba ? Ve neyi ne kadar almak gerekiyor zıbın atlet şu bu tarzı şeyler ,yardımcı olur musunuz deneyimli anneler ?☺️🙏🏻Şubat sonu Mart başı doğacak bebekler için bu arada ☺️
Karasanne bebegim99 merhaba benim de Mart ayında inş doğum yalnız hava ne soğuk ne sıcak olur diye düşünüyorum.dolayısı ile örgü zıbınlar olmaz gibi sanki üfff baya zor bir ay ne alınıcak 😐
bebegim99 Karasanne aynen ve hemen büyüyorlar tam alsan ayrı yarım alsan ayrı dert, neyi ne kadar alacağın da ayrı tabi 😁deneyimli anneler vardır aramızda fikir alalım diye post açtım kal sen de burda
Beyzan Selam anneler bebegim 17 Mart doğumlu. çok güzel bir zamanda dünyaya gelmişti Çünkü zaten bir 40 gün kadar çok fazla dışarı çıkartmıyor Sun Yenidoğan diye esirgiyorsun sonra mart-nisan başlayınca havalar ısınmaya başlıyor. Ben hastaneye hastane çıkış setleri nihan götürdü ve o setin penye gibi battaniyesi oluyor ya ondan götürdüm kalın battaniyelere ihtiyaç duymadım. tabii ben Adana’da doğum yaptım şehre göre sıcaklık değişebilir sonrasında eve gelince kakanın dışına çıkması kusma derken hastane çıkışi takımlarını takım olarak giydirmek çok mümkün olmuyor bolca çıtçıtlı badi gerekli bir de yelekler Hayat kurtarıcı ben örme yelekler giydirme dim ebebek’te filan satılan kapitone gibi yelekler var onlardan çok memnun kaldım.
bebegim99 Beyzan peki 0-3 ay kaç badi aldınız acaba takımlar dışında ? Ve zıbınları patikli mi aldınız kaç tane aldınız
Beyzan bebegim99 sayısını hatırlamıyorum şimdi sizin için eski fotoğraflara bakıp detaylı söyleyeceğim.
Beyzan bebegim99 şimdi baktım çok fazla kıyafet almamıştım resimlerden anladığım kadarıyla 7 8 tane uzun kollu badi 3 tane kapitoneli yelek ( hello baby e bebekten almıştım) 4 tane patikli alt 4 tane patiksiz alt 3 tane de hastane çıkışı varmış bir tanesi 10 li(icinde battaniyesi filan olandan) diğeri 5 li seklinde. 0 3 ay çok almayın bence Çünkü bebeğin boyunu kilosunu bilmiyoruz bazıları hemen büyüyor 3 6 ay olanları tepe tepe kullandım mesela
bebegim99 Beyzan çok teşekkür ederim 🙏🏻 ben de öyle düşünüyorum 3-6 daha mantıklı ve kullanışlı geliyor