senaack Mide yanması ne zamana kadar sürüyor ağzıma ne atsam yanıyor süt içmeden geçmiyor kaçıncı haftada geçer
Arasarzu senaack Hamileliğimin başından beri yanıyor gaviscon kullanıyorum 3 4 kutu bitirdim 30.haftamdayım daha fazla artıyor 😔
Nfs senaack 38+4teyim hala devam ediyor geçmedi alıştım hatta artık 😀 geçenlerde teyzem talcid diye bir emme ilacı kullandığını söyledi hamileliğinde bende artık doğum yaklaştığı için doktora sorup alayimda düşüncesine girmedim hic. bı doktorunuza danışın siz verirse eğer kullanın
Melikekpln Bende 5. Haftamdayiz 4 haftadan beri midem yaniyor ,midem agriyo ekşiyor normal mi bilmiyorum yediklerim resmen agzima geliyor😩
Busra1606 Kızlar benim yanma desen değil bulantı değil midem aşınıyor gibi ya çok kötüyüm tarif bile edemiyorum bu durumu yaşayan var mı 7 haftalık hamileyim😔
Arasarzu senaack Malesef ilaçsız da geçiremiyorum soda süt bir süreliğine geçiriyor benim geceleri çok yanıyor gündüz yanma olmuyor
Anmother 35 +5 im 3 hafta kadar rahattım 4 gündür mide yanması aci su yemek borumda dolaşıyor hissi midem alev alev yanıyor 🔥 çok az yiyorum patlayacak gibi midem bebek büyüdüğü için oluyormuş 🤦🏼♀️