duygufd Elifinzeytini Aramızda bir gün var aynı gün doğuma gireceğiz 🙂Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Nhl_gndm Cuma gunu kontrole gidicem 37+6 oluyoruz o zaman. Nst ye baglayacak ve cati muaynesi yapicam dedi ona gore bi yol izliycez. Ara sira boyle vajinaya baski oluyor aciyor sabahlarıda adet sancısı gibi agri oluyor ve bu ara birde bacagimda biz sizlama var.
Smgyy Kızlar 37+2 bende ağrılarım cok arttı artık tuvaletten sonra 2 dk falan sürüyor adet ağrısı gibi dinlenince biraz geçiyor açıklık nasıl oluyor doktormu sadece anlıyor biz anlayamıyormuyuz acaba
tunc34 Ebru_boglu bizde bugün 37+0 olduk kontrolümüze gittik :) 49 cm 3200 olmuşuz galiba tombul bi kız olucaz :) çatı muayenesi filan yapmadı doktorum ama ultrason ile rahim ağzı uzunluğuna bakti daha uzun kısalmaya başlamamış dedi belki o yüzdendir 10 gün sonra yine kontrol kantaron yağını bende deneyeceğim 😊🙏
Ferdaslmnn tunc34 bende 37 ye girdim 3 kilo 600 gram dedi nasıl doguracaz :) doğuma kadar 4 kilo olursa :)
sareninannesi_ Bugün kontrolüm vardı 37+2 olduk 😊 3100 kilomuz, 51cm boy 😊 haftaya çatı muayenem var sanırım normal olcak . Geceleri çok ağırlaştım artık gelsinde istiyorum ama doğumdanda korkuyorum 🙄
tunc34 Ferdaslmnn ayy gerçekten hiç o konuya girmek istemiyorum umarım herşey yolunda giderr hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏😊
Edizinannesii Ferdaslmnn ayy valla aynı durumdayız kara kara düşünüyorum nasıl doğacak bu çocuk diye 🤦♀️🤦♀️
Ebru_boglu Ferdaslmnn kızlar inşallah kolay kolay doğurcaz hepimiz güzel düşünelim güzel olsun dimi 😊
aseloykununannesi Ebru_boglu 37.5 haftalığım 3kilo225gr dediler çatı muayenesinde 3 cm açıklık var yatış dedi nst de sancı var dediler ama ben yatış kabul etmedim çünkü ne sancım vardı ne birşey yatışım olsaydı tek başıma öle durup sancı beklicektim açıkcası birazcık korktum 😞 şimdi evdeyim çok hafif kasıklarımda sırtımda ağrı var eşim gelsin duş alıcam birazcık yürücem bir yandan doğsun istiyom bir andan da korkuyorum napıcam bilmiyorum. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız🤲
Ebru_boglu aseloykununannesi hayırlısıyla bir avazda doğururuz inşallah 🤲🏼çömelme hareketleri yap canım plates topu varsa onlada hareket yap. Birde sancın gelmeye başladığında eşin beline masaj yapsın inşallah güzel haberlerini alırız
Ervanurumm smyra32 eşimle 18 yaşındayken sevgililik hayalimizdi evlenip bir kızımızın olması ismini bile düşünmüştük Erva Nur 6. Yılımızda hayalimiz gerçek oluyor çok şükür 🥰 sizin bebisin ismi ne
aseloykununannesi smyra32 ilk defa olumlu bir şey duydum ya sağolun ♥️ Acaba sancım olmassam 2 gün sonra kontrole gitsem açıklığım kapanırmı😖
Tubi61 Rabbim hepimize hayirli kolay dogum nasip etsin insallah..ben de 37+5im bugun catı muayenem oldu hic acikligim yokmus ama nst de sancim cok cikti yarin tekrar gel dedi ama kendimi oyle kotu de hissetmiyorum ne yapsam bilemedim biraz daha zaman gecsin oylemi gitsem diyorum
zezeynep 37+6. Cumartesi çatı muayenesi yapıcak sanırım. Daha bebişin kıyafetlerini yıkayamadım. Yarın yıkıycam . Ve sonra çantamı hazırlıycam . Gün içersinde kalçam ağrıyo sizde de var mı ?
smyra32 aseloykununannesi ilaç kullanmiyorsan kapanmaz heralde . Benimde 29. Haftada vardı açıklık progestan kullandım kapandı. Erken doğum olmaması için.