busbusbus10 Beyza9197 yaptır canım önemli hem bebeğin için hemde senin için ilk dozumu 22 de ikinciyi 26 da yaptırdım ben biraz ağırdı oluyor 3,4 gün sonra geçiyor canım
Goncikim Beyza9197 birinci dozunu 21 haftalıkken yaptırdım ikinci dozunu dün yani 25 haftalıkken yaptırdım ,yaptır bence neden yaptırmıyorsun ki yani neyi bekliyorsun
Essyy Beyza9197 bende korkuyordum canım burdaki yazılanları okuyunca hatta o kadar stres yapmişim ki tansiyonum anlık olarak fırladı 😊 sadece ignenin girisini hissettim sıfır acı küçücuk bisey zaten agrısı felan da yok bende bugun oldum 6 saat oldu hatta 😁senin gibi gitmek istemiyordum kendimce gün attirıyordum ama dogumda dikiş yada kesi olursa bizim bebek için önemli inan düsünmene degmiyor bu muymuş dedim
Goncikim Beyza9197 aşı yaptıramıyorsanız doğumu nasıl yapacaksınız 🤷🏻♀️ Aşıda bişey yok kolunuz bir hafta falan ağrıyo o kadar…sonuçta doğum yaparken kesecekler dikiş atılacak sana ve bebeğe bişey olmasın diye yapıyo aşı..
Ozlemtuncay Beyza9197 korkunun ecele faydası yok 😂 bende kaç kere sağlık ocağının kapısına gittim geri kaçtım 😂 eşim zorla elimden tuttu ilk aşımı öyle yaptırdım şimdi 2. Aşı zamanı geldi ne yapacam bilmiyrm
Duygularca Ben 17de yaptırdım aşıdan korkmanıza gerek yok da iki gün koluma kaldıramadım üzerine yatamadım nasıl Bi aşıysa ama herşeyi bayılarak yapmıyoruz malesef çatala çıkmayı da hiç sevmiyorum vajinama bişeyin sokulmasına da ama mecburuz bazı şeylere malesef kadın olmak zor 🤦🏻♀️
Merve6521 Duygularca canım 17 haftadayken yapmana şaşırdım çünkü aile hekimim 20. Haftanda yapacağız dedi seninkini sen mi istedin yoksa sağlık ocağımı çağırdı ?
Duygularca Merve6521 benim iki sene önce tetanoz aşım vardı o yüzden sanırım çünkü bir daha vurulmayacağım hemşire öyle söyledi
Damlaltinay Korkmana gerek yok canım, ben kediden dolayı tetanoz hatırlatması vurmuşlardı. Bende hiç yan etkisi olmadı, ağrı bile olmadı. Vuruldum 1sa sonra uçağa bindim 😁 iğneyi vururkenler de hiç fark etmiyorsunuz. Eskidendi o acıtan iğneler.
Dnacar83 Beyza9197 sezeryan oldugunda kesilen yer enfeksiyon kapmasin diye yapiyorlar bende vurulmuyordum bunu duyunca vurdurmustum
Emel0108 Beyza9197 ben seni anladım kuzum sen iğne vurulmasından ziyade oluşturabileceği etkilerden korkmuşsun ama bi zararı yok diye biliyorum bende malum bilgi kirliliği çok fazla aşılar konusunda bende 20 haftalığım ayak sürüyorum aşıya gitmeye 🙂 ayrıca doğum yapmaya gelincede biz kadınız bize evelallah hiç bişey zor gelmez hiç korkma canım o annelik iç güdüsüyle doğumda oluverir hem oyle herkesin kesi olucak diye bişey yok sakın kendini korkutma