iki_tosbik_annesi nur94_ Bence yeterli. Ama onları makinaya atmayın elinizde yıkayın. Güle güle kullansın inşallah minnak 🙂
Goncikim nur94_ valla ben 30 tane falan aldım çünkü etrafımda çocuğu olanlar çok al çok ihtiyaç oluyo dediler 😊 pahalı bişey değil alın bence
esmirna16 nur94_ Ben de 15 tane vardi. Geçen hafta Çarşamba doğum yaptım 2 günde tükendi. Bir de o ağız bezleri çok ince hemen ıslanıyor kıyafetini de islatiyor. Ben de English home dan bebek ter havlusu aldim 12 adet daha çok rahat ettim. Minicik ve ince onlarda bir de benim gibi mama desteği veriyorsanız en azindan kıyafeti kirlenmiyor.
Imfromlastnight Gerek var tabi :) 1,5 aylik bebegim. 20 den fazla var. bi anda bitiyor valla. Islatiyor hep sut akitiyor cenesine koyunca. Surekli yikaman lazim kurumazsa kotu :/ bende emin olamamistim basta 12 taneydi sonra bi 10 lu daha aldim anca yetti.
nur94_ esmirna16 Daha bebişim doğmadı 😊 müslin de aldım organikte aldım ama müslin baya ince dediğiniz gibi kalın birşey almak gerekiyor
esmirna16 nur94_ Valla işte ben de hepsinden vardı. En çok English home o minik havlular işime yaradı. Diğerleri hemen ıslanıyor ve kıyafetlerin boğazlarını da ıslatıyor. Haydiii bir de kıyafet değiştirmek zorunda kaliyorum. Ama dediğim gibi ben mama veriyorum şu anda. Emdiginde o kadar ıslanmiyor haliyle.