Gamze3545 9 haftalik hamileyimmm dalginlikla x ray cihazindan gectim bebegime bi sey olurmuuu nolur bi sey sőyleyinnnn hani magazalarda olur yaa guvenlik kapisi cok korkuyorummm😔
Nisanurr Gamze3545 canım korkma bende bi iki sefer unutup geçmiştim Allah’a şükür şuan 38iz 🙏 bişeycik olmaz
Deletedmom15257 Deletedmom35 bende 2 hafta önce kimlik değişimi için nüfusa gidince mecbur geçmiştim 🙁 bisi olmaz demi
Gamze3545 Ya guvenlik bana hamilemisiniz neden ordan gectiniz diyince cok panik oldum hic dusunemedimmm kii 😔
SedaUfuk54 Gamze3545 birşey olmaz canım bir defadan x-ray öihazları alışveriş merkezlerinin girişlerinde emniyette askeriyede bazı okullarda oluyor görünüşü kapı tipi görünce anlarsın canım dikkatli ol ama geçmemeye çalış yaydığı radyasyon zarar verir tekrarlayan geçişlerde
Deletedmom15257 Deletedmom35 değiştim tabi 😁😂🤣ya çok güvenlik var ben geçmesem olur mu deseydin artislik yapcakti tartışmamak için adliye girişinden mecbur geçtim iki tane bide 🙁 kiz korktum bak burda okuyunca
Deletedmom15257 Deletedmom35 ayyy inşallah burda bazı postları görünce korku basiyo 😁yoksa okadar korkmam
Sedaekici Gamze3545 unutup bende geçmiştim canım çok şükür bişey olmadı. O zam çok araştırdım ben onların bi zararı yokmuş. Ama bi daha geçmemeye dikkat et tabi