Busraonen Merhaba bana doktor ilk önce erkeğe benziyor dedi ve tüm ama tüm çevrem erkek annesi olacaksın bence kesin dedi sürekli bana benim için zerre önemi yok kız erkek sağlıklı olsun yeter. 17. Haftamda gittim kız dedi bu sefer kesin isim falan bak dedi . Şuan 19. Haftadayım kıyafet falan bakıyorum ama rüyam da da bildiğin kendim elimle erkek ismi yazdım tamam işte buldum ismini dedim erkek ismi seçtim. Sizce doktorda hata payı olur mu? Çok kesin konuştu ama ismini bulabilirsin artık falan dedi
Dyguklc Busraonen erkekte daha cok yanilma payi oluyo diyolsr banada ilk basta erkek dedi 12 de sonra hep kiz dedi bugun yine kiz dedi barizde belli oluyo siz yinede bi detayliyi bekleyin
Yasemin301 Busraonen Bana da 12. Haftada erkege benziyor denildi 16,18 de yuzde 90 kiz 20+6da netlesti kiz oldugu, bence kiz dediyse kizdir, kiz da kordonu cinsel organ zannedebiliyorlar erkek deniliyor ama kizda bariz gorduyse boslugu kizdir 😊
Hayatft123 Busraonen 22 haftamdayım hala net öğrwnemedm cinsiyeti 12 haftamda %80 kız dedı 17 haftamda kesın kız dedı baska bı doktorda 20 haftmda erkek dedı yarn ayrıntılım var bakalm saglık olsnda kızı erkegı farketmz sadece alısverıs yapmak ıstıyorm bı netlesse
Busraonen Dyguklc anladım teşekkür ederim kız isimlerine bakıyorum falan hiç içime sinmedi bir türlü psikolojikman herhalde rüyamda erkek gördüm diye hep o isimde aklım gözlerim ters döndü isim bakmaktan hala içime asla sinmedi benimde içime şüphe düştü acaba mı diye
Dyguklc Busraonen simdilik isim belirlemeyinde yani bi kiza bi erkege dusunun hangisi olursa artik onu koyarsjniz 😀
Busraonen Dyguklc ya tabiki koymak zorunda değiliz sadece öyle oturdukça kesin kız dediği için bakıyorum sürekli hoşuma giden birşey var mo diye hatmi ettim her yeri tık yok 😂
Busraonen Tugce1803 o zaman benziyor ama kimseye söylemeyin demişti şimdi haber verebilirsiniz kızın oluyor dedi ama neyse sağlıklı olsun da hiç önemli değil benimki sadece merak
PolatSevda Busraonen bilmiyorumki özel 5boyutlu ultrasonda yanılmaz benim die düşünüyorum artık 2kez erkek dedi ilk tahminden sonra
busbus35 Cnm detaylı ultrason a kadar alma bişi 27 haftama. Kadar kız biliyordum oglanmis ben örnek im
Gzlgzl Ben geçen hafta 13h içinde kız dedi bugun yine kız dedi ama emin olamadıgım bırseyde var dedı ayaklarıyla ve kordonuyla kapalıydı en iyisi 3 hafta sonra 17 dolarken kesınlestırırız dedi