Nisanurr [bilinmeyen] evet canım ama tabi özelden özele değişiyor benim gittiğim hastane tahlillere falanda para almıyor sadece muayene ücreti
Esracim [bilinmeyen] sanliurfa normal 1300 sezaryen 1300 Urfa'da en pahalı yer diye duydum 😐 bazı ozeller normal doğumu ücretsiz yapıyor burda
Muezzarabiaertyudf Esracim canım ben de 2haftaya Urfa Karaköprü ye taşınacağım hangi özel normal doğumu ücretsiz yapıyor sen nereye gidiyorsun nereyi önerirsin
meryemsahin4646 Esracim Evet urfada en pahalı hastane lotus Bende imran ayhana gidiyorum imran hanım 1300 alıyor veysel toprak 1500 alıyor. Bizimde bu son haftamiz inşallah kismetse🙂
Busra91 Acıbadem nprmal ve sezeryen ücreti aynı.5400 fiyat verdiler.normalde bir gece sezeryanda iki gece yatış dahilmiş.fakat temmuzda zam gelecekmiş😰
Esracim Muezzarabiaertyudf bende Karaköprü de oturuyorum. Lotus Hastanesi'ne gidiyorum İmran Ayhan a. Arabamız olmadığı için bu hastane yürüme mesafesinde diye tercih ettik. 1300 normal doğum ücreti. Metrolife var yine aynı hizada orda ücretsiz birde academia Hastanesi'nde ucretsiz diye duydum . Bir arkadaşım sanmed hastanesinde doğum yaptı çok memnun kaldım dedi. Orasi da otobüs mesafesinde.
Esracim meryemsahin4646 senin kaçıncı haftada tatlım . Veysel beyi geçen hafta gördüm artis gibi 😁 şakadan eşime dedim buna mı gitsem acaba diye o da nasıl bakıyor. Nasıl memnun musun İmran hanıma.
Esracim meryemsahin4646 ay pardon son cümlenin anlamışım. Hatırladım seni. 😊 Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ya sana birşeyler sormak istiyorum da instegram hesabın felan var mi
MihrisahVeAnnesi İstanbul Emsey Hospital normal 3250 zorunlu sezeryan 4000 keyfi sezaryen 4.500 ama normal dogumda epidurale ek ücret alıyorlarmı onu bi sorucam. Yarın 35 haftalık olucaz inş 🙃
Kadze [bilinmeyen] istanbulda cakmak erdem ümraniye normal 1200 sezaryn 1800 isteğe baglı sezryn 2500