Elifmira ilk doğumum normal başladı kendi doktorum seminerdeydi (!) 🙄 o yüzden başka doktor baktı çok iyiydi suyum gelmişti gündüz 4 te hastanedeydim gece 3 buçuğa kadar şiddetli sancı çektim oturmayı bırak yürüyemiyodum bacaklarım kendinden bağımsız haldeydi açılma yoktu zaten hastaneye gittiğimde doktorum en fazla 18 saat beklerim fazla bekletemem suyun geliyo demişti 12 saat çektim ebeler çok iyiydi bi ara sonlarda çok bağırmışım dayanamayıp geldi istersen sezeryana alalım çok sancın var dedi ben istemiyodum muayene edelim açılmaya göre bakarız dedi tamam dedim tam o anda sancı girdi bide hala 2- 2 buçuk buçuğu ben üzülmeyeyim diye kesin 😂 dedi o an koptu kıyamet zaten o yatağın yan kısmını nasıl sıktıysam 1 hafta canım yandı sezeryana alın beni diye çığlık attım hazırlıklar falan derken sezeryana alındım sancım hiç kesilmedi belden uyuşturulana kadar panik atak geçirdim keşke direk sezeryan deseydim o kadar sancıyı boşu boşuna çektim 5 buçuk gibi çıkmışım sezeryanda hatırlamıyorum o kadar sakinleştirici Yedim ki ameliyathanede ilk emzirmemi falan hiç hatırlamıyorum öğlene doğru serumlarım bitti 2 gibi ayağa kaldırdılar zorlansam da hep yürüdüm ertesi gün gazımı çıkartabildim orda biraz sıkıntı yaşadım sadece o gaz sancısı çok kötü yapıyo akşamına eşim yatağımda ben koltukta bir bacağım altımda oturuyodum 😂 sezeryan mucize yani 😂