Dilaraa06 çok zor değil canım hatta benim en sevdiğim kurtarıcı ana yemeğim evet kıymalı yapıyorum bazen o an acil yemek hazırlamam gerekiyorsa kıymasız da yapıyorum kıymalı için soğan ve sarımsağı yağda soteliyorum rengi değişince yaklaşık 250-300 gram kıyma üstüne ekliyorum suyunu salıp çekene kadar kavuruyorum sonra 1 tane domatesi minik minik doğruyorum kabuksuz ya da kışlık domates sosum varsa bir bardak kadar ondan ekleyip üstüne tuz biber ekliyorum domates yumuşayınca bir bardak sıcak su ekleyip kaynatıyorum ve altını kapatıyorum ikinci aşama beşamel sos iki kaşık tepeleme tereyağını tavaya alıyorum eriyince üstüne 3 tepeleme yemek kaşığı un ekleyip kavuruyorum rengi dönünce kısığa alıp ocağı 2 bardak süt ekleyip hızlıca el çırpıcısıyla koyulaşsna kadar çırpıyorum ki topak olmasın beşamel sosun da hazır olunca 3. Aşama fırını ısıtmaya başla lazanya hamuru barilla marka kullanıyorum haşlamaya gerek kalmadan pişiyor bir küçük kare borcam iki kişiye yapıyorum borcama biraz sıvı yağ döküyorum lazanyayı bir kat yerleştiriyorum üstüne sulu kıyma harç üstüne beşamel sınra yine lazanya kıymalı sos beşamel böyle böyle borcam sırası bitenekadar diz en üste kaşar rendesi at fırına 180 derecede 15 -20 dakikada pişiyor canımçatalla kontrol edersin hamura giriyorsa tamam🥰