Kevser25 Sevilay7 kapı süsü 120 lira ben ayrıyeten 25 lira verdim led ışık taktırdım yani toplam 145 oldu
Mom092 Kevser25 hemen hemen yine o hesaplara geliyo 😣 165 tl toplam benm sordugum yerde ucretsizdi kargo demek kargoyuda urunun icine yitelemisler 😂
Kevser25 Lale_95 teşekkür ederim canım benim kargom elime ulaştı bı sıkıntı yaşamadım. Bayan da ilgiliydi zaten bilgilendiriyor her adımda
Kevser25 Mom092 kargonuz ücretsizse aynı şeye denk gelmiş oluyor dediğiniz gibi 😀 benim tek artım led olmuş 😀😀
istanbul3434 Bgmky hobimalzemedunyasi sayfasindan malzemelerimi alip bebegimin ismini ahşaptan kestirip kendim boyayip dizayn etmistim. Daha uyguna geliyor
Bgmky Mom092 ben şu bulut şeklinde olan ledli kapı süslerinden istiyorum ama sen baya uygun yaptırmışsın hepsini
Mom092 Bgmky bendeee ondan istiyodummm 🥺 ama bunu goruncede kacirmak istemedim cunku sadece lohusa terligi ve taci 90-100 lira 🙄
Bgmky https://imgyukle.com/i/TTDpLy Böyle bi set istiyorum işte. Bulduğum en uygun sayfa ikisine 170 TL fiyat verdi