aysedemirucar Şu anda 27+1yz günde ne kadar yürümek lazım hızlı tempolu ya da ağir ağır nasıl olmalı devamlı yürüyüş yapanlar faydasını gordunz mu
Elfffcnnn28 aysedemirucar ben ilk dogumumda neredeyse hergun 3 4 saat yürüyordum 2 saatte doğurdum oğlumu ama genetik yapıyla da alakalı bi durum
Balfeman aysedemirucar Doktorum tempolu yürüyüş yapmadan istediğin kadar yürüyebilirsin dedi. Kendi vücudunu kendin biliyorsun kimi yarım saat yürür kimisi bir saat yürür sana bağlı dedi kasık ağrın olursa süresini kendin ayarla zorlama dedi. Günlük bir saat yürüyorum arada çıkamadığım günde oluyor. Sende böyle yapabilirsin.
Ght Ben çok gördüm canım 27+5 im çok şükür öyle aktif geçiyor ki hamileliğim 5000 adım falan atiyorum haftada 4 gün yürümeye calsiiyrum evin içinde de hareketliyim kilo alimim da o yüzden fazla değil ağrım sancım da yok çok şükür 🤲
aysedemirucar Ay insallh bişey olmaz korkuyorm da olcj diye karnım acıyor sizin de öyle oluyor mu bebek rahatsız oluyor gibi hissediyorum ama eskiler tarlada fln dogurckmis nerdeyse onlar nasıl yapmış ki diyorm
Eylemanil62 Benim doktorumda kendi vücudunu dinle yorulunca bırak şu kadar saat yürü diyemem demişti . Ben şimdilik 2 günde bir 40 dk falan yürüyorum ama evde de hareketliyim her işimi kendim yapıyorum zaten . Bende 23+6’yım