EmineGMSA Aynısı bende de oldu özellikle bir hafta boyunca bence kendi fikrim çok yorulunca oluyor o yüzden dinlenin bol bol
EmineGMSA Merak etmeyin benimde sizin zamanlarinizda olmuştu çok korkmuştum erken doğum diye çok şükür 34 ü gördük bı sıkıntı yok siz dinlenin bol bol🙂
Denis19 Kelebek29 ben doktora sordum bugün 18 haftaligim rahîm kasiliyor olabilir ama bu gayet normal hatta günde 15 kez bile toplanabilir dedi
Kelebek29 Doktorum aradı yarın 17.00 de gel dedi magnezyum iyi gelir dedi bakalım yarın bir gidelim ne olucak yazıcam
Bulut2018 Kelebek29 öncelikle Rabbim tüm bebekleri ve anneleri korusun🙏 Ben yorulunca oluyor uzanınca geçiyor sertlik bazen bir yere toplandığı için olabiliyor kötü düşünme
Bsa Kelebek29 benim de var 10gündür aynı şikayetim. Sabah gayet iyiyim ama öğleden sonra toplanmaya ve karnım gerilmee başlıyor. Gittim de doktora birşey çıkmadı ama yine de çok endişeleniyorum 😞
Candemirmom Kelebek29 tatlım o doğum kasılmaları ama çok erken daha senin için . Ben şuan 37nin içindeyim. 30 dan beri oluyor rahim kendini doğuma hazırlyormuş
Beyzaa Kelebek29 bende 24 . Haftadayim 3 haftadir falan bende hissediyorum .. ama cok kisa suruyor sanki bebek ellerini bacaklarini acmis da esniyormus gibi 🙂 karnim geriliyo ve sertlesiyo bende basta korktum ama doktorum sorun yok dedi