Eymenimmmm PolatSevda aynen canim 12de ikili taramada srmustum erkek gibi dedi 16da erkek dediler simdi organ taramasina gittim erkek dediler ama devlet olnca pek guvenemedim ama detayli ultrasondada ynlislik payi az olur 🤷🏼♀️
e_doga Pelinadar ne farkı var erkek annesi olmak ayrıcalıktır diyorsunuz bunun neresini doğru anlayalım iyi o zaman ben de kız annesi olmak ayrıcalıktır diyorum. Sizin gibi eril insanlarla tartışacak konuşacak tek bir kelimem bile olamaz acıyorum size
Melike145334 PolatSevda o da bir şey mi 3. Yolda benim bir oğluş daha yolda 😂 3 erkek annesı olucam kısmetse
Cramel e_doga ya canım biz kendimizi öyle avutuyoruz sende kızla avut yani bunda tartışılacak gerilecek bir durum yok. Allah hayırlı evlat versin. Herkesin düşüncesi kendine bunları takmaya ne gerek var😉
e_doga Cramel ben oğlum yok demedim . Bu hayatta evlat sahibi olmak dışında da önemli uğraşlarım var . Sana kendini iyi avutmalar
Cramel e_doga herşeyi de tersten anlıyorsun madem daha önemli uğraşların var niye polemik yaratıyorsun anlamadım. 😂Azcık tutarlı ol
safiyehatice Elfffcnnn28 bisi sorcam ya cnm bnmde 1 yaşinda kimzim var simdi ona akdeş olsun istiyorum bugun normalde adet olmam lazimdi olmadim bide süt kivaminda akintim var kalcamdan dizime kadar agri giriyo sence hamilemiyim test yapcamda çok korkuyorum ya😕
Elfffcnnn28 safiyehatice adet olmaya yakın da ağrı olabiliyor bi kaç gün bekle yine olmazsan test yap canım hemen yapma insan negatif i görünce morali bozuluyo