xkyerva Kızlar esenyurtta reyap hastanesine meryem hanıma gittim bugün randevumuz iyi geçti oğluşum olcakmış 💙 detaylı ultrason için konuştuk fiyat 400 tl dediler siz esenyurt civarında ne kadara yaptırdınız
ferideee xkyerva yaptırdınız mı detaylı ultrasonu bende petek hanım randevu aldım bana 400 lira fiyat verdiler sabit dediler ama nekadar doğru bilemiyorum kafalarına göre fiyat veriyorlar.
Busecetin Bende esenyurtta oturuyorum fakat burda yaptırmadım gittiğim hastane ve civarındakiler epey pahalıydı bakırköyde görüntüleme merkezinde yaptırdım 300 tl
ferideee Belissima benimde haftaya randevum var nasıl memnun kaldınız ve ayrıca renklı görüntü cd vs veriyor acaba
Belissima Benim randevum 4 temmuzda petek hanımla. Ama eltim gitti geçen hafta 1 adet cd vermiş kendisine. Yaklaşık 40 dk sürüyor dedi.
ferideee Belissima cd veriyorsa görüntüde veriyordur çoğu yer görüntü verip cd vermezmiş diye okumuştum neyse sizin bende önce ertesi gün ben gideceğim inşallah hayırlısıyla her şey yolunda gider düşüncülerinizi bekliyoruz yorumlarda madem.
Belissima ferideee İnşallah canım tşk ederim. Herşey yolundadır ve sağlıkla getiririz kuzuları dünyaya 🤗🌺
ferideee Belissima amin inşallah tatlım allah tüm hamişlerin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻