Burcuf Dareyn pek yemek yiyemiyodum zayıflamıştım zaten suda içemiyodum 2 gündür yemek yemeye su içmeye başladım aslında ve afedersiniz tuvaletimi yapamıyodum yemek yemediğim için şimdi oda düzene girdi ama anlamdım ya çok korkuyorum
mom-12 Soyla inşallah 🙏🏻 24 ünde kontrolüm sabırsızlıkla bekliyorum aslında kendim yenidoğan hemşiresiyim hastanede çalışıyorum ama kendim olunca bildğim herşeyi unuttum ve bi üst kata bi doktora gitmeye korkuyorum olumsuz bişey duymaktan ☺️
Mrveeski Ben de 10+1 perşembe gidicem tekrar muayene olmaya. Ama insan tedirgin olmuyor değil bende de öyle çok belirti yok. Sadece iştahım azaldı göğüslerim şişti ve 60dan 58e düştüm. Mide bulantım falan yok Allah’a şükür 🙏🏽
-rabiamahmut2021 Dareyn bende 10. Haftadayım bu hafta mıde bulantısı sırt ağrısı cekıyorum ınsallah en kısa zamanda bu agrılardan kurtuluruz hayırlısıyla
Eeliff_ Dareyn yaa aynıyız ben de bu gün tam 11’im karnımın gaz şişliği indi mide bulantılarım hafifledi ama eşimin iş yerinden 4 kişi covid pozitif eşimle yataklarımız ayırdık iki gündür ama aşırı baş ağrısı var belki de strestendir dua bekliyorum