Gd1992 Kızlar 36.haftamn ıcındeym bn 2 doktora bırden gidiyorum . Ve ıkısıde catı muaynesı yapıcak birisi 37.haftada yaparım dedi digeri 38. haftada sızce bir zararı olur mu ?
MiniKaya Gd1992 endişe etme canm bir sorun olmaz zaten 37 den sonra doğumu tetklesede bu normal bir durum ve doğum bu kadar kolay değil 😀 ben geçen hafta 37+4 te oldum bugün gideceğim kontrole 38+5 hala ne sancı ne birşy tık yok 😀
edaagocer Gd1992 Bende sabah bununla ilgili post açtım. Benim 37+1 de dün yaptı. Hiçbir şey hissetmedim bile denebilir. Ve ne kanama ne ağrı ne lekeleme olmadı. 👌🏽
Haticeky Ben 35 haftaligim bugun yapti doktoroum cati muanesini duzensiz sancim oldugu icin dogumu tetikler mi acaba
Eczmery123 38de doğsa da sıkıntı olmaz zaten. Keşke benimki de 38de doğuverse. Kardeşim 42 haftalık doğurdu.
Ozoooo Haticeky yanlış posta yazmışım canim 😀ben 38 de yaptirdim bi tetikleme olmadi aynı ilişkiye girerken gibi yani
balyanakoglum Haticeky hiç mi bişey hissetmediniz ya 😱 bende olacağım da yakında şimdiden Yusuf Yusuf 🤣 çatalda mı bakıyor acaba
Haticeky balyanakoglum yok cidden hicbi acima zorlama hic bisey olmadi sadece hissettim normal olarak korkmayin korkulacak bisey degil