Bebiss Ozlllmb canm benim arkadasimda yeni dogum yapti marka hic onemli degil bimden aldigi korseyi kullanmis cok ise yaradi dedi gobegim gitti ve icindekiler dogumdan sonra dokulmus parca parca oyle cokda pahali bisey almaya gerek yok bence🤷♀️
Ozlllmb Mom092 evet owliyi bende duydum memnun kalanda var kalmayanda birde lateks korseler var kancalı açıkçası kararsizim 😕
Pink05 Kubraeyup hastanede hemşireler 2 3 saat sonra hemen takiyolar konseyi lazer dikiş olursa ben ilk doğumumda yanımda goturmemistim çok pişman oldum bunda hemen taktiricam
Mom092 Ozlllmb aynen bazisi memnun bazisi degil insanin kafasi karışıyor ☺️ Ama denicem bunu guzel bseye benziyor 😂
Ozlllmb Mom092 benim ilk hamileligim doğumda normal olarak ilerliyor hemen takarim diye düşünüyorum 36 haftalık olduk alıyım köşede dursun diyorum ama işte karar versek 😅
aselsura123 Ben latex kancalı aldım bide içinde çelik balenler var eğilip doğrulamak çok zor ben beğenmedim bide çok sert
Ozlllmb aselsura123 bende sparis verdim ama küçük geldi iade ettim. Çok sıkı birseye benziyor bayagi kavrar diye düşünmüştüm ama owlide daha mi iyi olur diye düşünmüyor değilim
EsraUmt Ozlllmb yok sezeryan için normal doğumda bence birkaç gün sonra takılabilir karın kısmında dikiş olmıcak sonuçta
aselsura123 Ozlllmb ben latex kullanamadım bide göğüsleri yukarı itiyo çok büyük gösteriyor korse taktığın çok belli oluyor o yüzden başka korse bakıcam
Fatma3447 Pink05 ya zararlı değilmi dikişler bir hafta oldu ameliyat olalı takmak istiyorum korkuyorum ama
Ozlllmb aselsura123 evet canım diğer alışveriş sitelerinde de mevcut ama fiyat değişiyormu bilmiyorum