Bende hep Doğum hikayeleri okuyup acaba bir gün bende yazacak mıyım diye bekliyordum ve sıra bana geldi. Bende son ana kadar ne sancı ne açılma vardı. 38+4te rutin kontrolüm vardı gittim hiçbirşey çıkmadı doktor 40. Haftaya kadar bekleriz olmadı suni deneriz dedi ve ben suni istemiyordum kendiliğinden olsun sancım istedim. Neyse 2 gün geçti yine tık yok ama o gün diğerlerinden farklıydı oğlum ne yaptıysam hiç hareket etmedi bende doktorumu aradım ve gel bakalım nst den dedi. Ve ben o gün gerçekten birşeylerin ters gittiğini anlamıştım ve dedim eşime kesin bugün doğuracağım dedim 🙂 eşimi aradım geldi hastaneye gittik Allahtan birşey yoktu ne sancı ne açılma gayet iyiydi ama tek bir farkla kalp atışları bi Yükseliyordu bi düşüyordu neyse odasına gittim doktorumun nst sıkıntılı bugün seni Doğuma alıyoruz dedi ve ben ŞOOOOK 😍 ama bi yandan da beklediğim gün gelmişti heyecanlıydım. Saat 4te sezeryana alıyoruz bebeğin suyu azalmış dedi fakat ben hiç anlamadım iç çamaşırım ıslanıyordu ama ben su mu değil miydi anlamadım. Ben hemen eve gidip duşumu aldım ve eşimle birlikte çantaları aldım güle oynaya Doğuma gittim oğluma kavuşacaktım çünkü. Hazırlıklar felan tamamdı artık beni odadan alıp ameliyathaneye aldılar ve ilk ameliyatım kapıya gidene kadar hiçbirşey yoktu ama kapıdan girince başladım ağlamaya yatırdılar beni hazırlıklar felan korkudan kafayı yiyeceğim bi ara masadan bile kalkacaktım o derece. Neyse sonra verdiler bana genel anesteziyi sonrası malum 🙂) odaya getirmişler beni hiç hatırlamıyorum ayıldım ve ilk sorduğum soru oğlum nerde ben ayılınca getirdiler oğlumu ama o ara bir dikiş acısı tabi... (bu arada dikişim yapıştırma dikiş) ama oğlumu aldıktan sonra herşeyi unuttum dedim sen benimsin ve seni iyi ki doğurmuşum 🙂 39+0 da 10.05.2018 16.19 da oğlum geldi beni odaya 5 gibi çıkarmışlar. Bugün tam bir hafta dikişten eser yok ilk 3-4 gün bir acısı oluyor sonrası geçiyor dayanılmayacak gibi değil. Ve ben kalkıp 3. Gün düğüne gittim siz düşünün artık 🙂) Allah herkese evladına kavuşmayı nasip etsin. Sağlıklı doğumlar dilerim. Ve şunu da unutmayın normal Doğum ve sezeryan diye diretmeyin. Hangisi bebeğiniz ve sizin için sağlıklı ve iyiyse onda ilerleyin doktorunuz zaten sizi yönlendirecektir 🙂 bu arada hayırlı ramazanlar dilerim 🙏