Herkese hayırlı günler, biraz uzun olacak detaylı bi şekilde anlatıcam hikayemi kusura bakmayın lütfen😊🙏🏻 Ergenlik dönemimden Pcos hastayım o dönemlerimde de birkaç kez tedavi gördüm zayıfladım vs bir süre iyi gitti ama iyi olamadım evlendikten 1 sene kadar korunduk hemen olsun istemiyordum keşke korunmasaydık lütfen pcos hastaları evlenince korunmayın 🙏🏻 Korunurken haptan dolayı reglim düzenliydi tabi ki. Sonrasın da düzensiz olmaya başladı doktora gittim süt hormonu ilacı ve düzenleyici ilaç verdiler 7 ay kullandım hamilelik olmadı. Sonrasında farklı bi hastaneye gittim oradaki doktor bana sadece adet söktürücü verdi ve kesinlikle zayıflatacaksın dedi sonrasında ben o ilacı sadece bir ay kullandım ve 8 kilo verdim 5 ay sonra hamile kaldım rabbime çok şükür. Hamileliğimde pcos dan kaynaklı ilk zamanlar hep bi korku vardı ya düşük olur mu ya bişey olur mu gibisinden ama cinsiyeti öğrendiğim 17.haftadan itibaren doğumuma kadar idrar yolu enfeksiyonum vardı kronikleşmişti çok şükür başka da bir sorunumuz olmadı pandemiden kaynaklı babamız bebeğimizi bir kere bile göremedi ama olsun. 37*1 Hafta da çatı muayenesi olmaya gittiğimde doktorum 2,5 cm açıklığım olduğunu çatının dar olduğunu bebişin kendiliğinden gelmezse 5 kasımda suni sancı ile doğumu başlatırız dedi. Bu arada çatı muayenesin de kendimi çok fazla kastığım için canım çok acıdı 😊 siz siz olun serbest bırakmaya çalışın kendinizi. Birde çalışamaz raporu alacaktım heyecandan unutmuşum doktoru arayıp yazdırdım sonradan raporu 😊 akşam oldu saat 8 gibi sanki adet olacakmış gibi bel ağrım vardı arkadaşıma söyledim ılık bi duş al bakalım geçecek mi dedi aldım gerçekten ağrım geçti belki yalancı sancıdır dedim saat 10 -11 gibi yattım uyudum gece 2 de bir uyandım su gibi akıntım vardı ve belime 10 dakika da bir sancı giriyordu korkmuştum çok erkendi daha zaten o gece buraya post açmıştım yorum yapanlar git suyun geliyor doğumun başladı yazıyordu. Ben sabah 7 buçuğa kadar evde sancı çektim kendi kendimi sakinleştirdim eşim belime masaj yaptı ben sancı geldiğinde ağlıyordum o da benimle birlikte 😊ara arada az az suyum geliyordu sancılarım sabaha 5 dakikaya inmişti. Hastaneye gittik hemen nst ye aldılar sancılarım 130 lardaydı saat 9 a doğru hemen yatışım yapıldı doktorum açıklığıma baktı 6,5 cm’di suni sancı takıldı lağma yapıldı suni sancıdan sonra iyice sıklaştı sancılarım deli gibi bi o yana bi bu yana savruluyordum saçlarımı çekiyordum bacaklarıma vuruyordum yeter artık diyordum birkaç saat böyle geçti en son açıklığıma bakıldığında 9 cm olmuştu ve sağolsun ebe suyumu patlattı zaten ondan sonra da ıkınma isteği ve 10 cm ile 5 dk sonrasında doğuma alındım çatım dar olduğu için kesiğim oldu doğumda ama iğne vurdular bişey hissetmedim ebe sağolsun o kadar bastırdı ki karnıma kaburgam zedelendi 😂Doğuma girdikten 10-15 dk içinde ayazımın sesini duydum allahım duyduğum en güzel sesdi bu. 🥰 sildiler getirdiler göğsümün üstüne mis gibi kokuyor minicik bişey bana nasıl güzel bakıyor nasıl güzelsin annem dikişlerim atılıyordu o ara bütün çektiğim acılar bi anda geçmişti keşke hiç almasalardı kucağımdan. Dikişlerim bayağı vardı benim çatımın dar olmasından kaynaklı odama geçtim miniğimi getirdiler ama ememedik şuan 18 günlük olduk yeni yeni emmeye başladı 1 hafta oluyor ama sütüm çok az onu doyurmuyor ne yazık ki o yüzden mama veriyoruz. Bu arada sarılık oldu ama sık sık besleyerek çok şükür geçti. Lütfen dua edin sütüm çoğalsın her gün ağlıyorum bu sebepten kendimi çok yetersiz hissediyorum lohusalığın verdiği duygusallıkta var tabi. Kasım annesi olacağız derken ekim annesi olduk işte 😊Rabbim bebeği olmayan herkese nasip etsin inşallah. Benim için bir mucize bebeğin olmaz pcos hastasısın sen demişlerdi. Umudunuzu sakın kaybetmeyin. Rabbimden başka kimse bunu bilemez. Bayağı uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻 Allah’a emanetsiniz. ❤️🌸