[silindi] 30 yaşında 20 lik diş çıkarıyorum, üstelik yer bulamayıp damağımdan çıkmış 😞 15 haftalığız mahvetti bu ağrı, yaşayan var mı ne yapılabilir 😔
Asliiiiiiiiii42 [silindi] Allah yardımcınız olsun disinol damla var eczanede hamile iken kullanıldığını duymuştum doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz ağrı kesici özelliği olduğu için rahatlatiyormus
Leselis [silindi] dün gece çok diş ağrısı çektim ve 10 haftalık olduğu için her hangi bi müdahale yapmadı doktor parol kullanabilirsin dedi ve küçük bi peçetenin içine parol kırıp toz haline getirdik ve ağrıyan dişimin üstüne koydum çook iyi geldiii
Betulll1 [silindi] geçen hafta bnde yasadım cnm cok zor ..11 haftadayım suan . 3 aydan once mudehale yapamıyoruz dedı doktor agumentin parol verdı
Semabkr [silindi] tam dört tane yirmilik dişim çıktı ikisi sıkıntı çıkardı şuana kadar birinden ameliyatla kurtuldum. Bir an önce kurtulmazsan iltihaplanabilir Allah korusun sonra kana falan karışır ağrı var mi?
Amineclz Allah yardımcınız olsun canm bende 10 gün o ağrıyı çektim. 10 gün boyunca ne yedim ne uyudum sadece sıvı içeceklerle besleniyordum. Bir saniye bile ağrısı dinmedi. 5 hastahaneye gittik doktorlar bebek küçük diye hiç bir müdahale yapılamadı 3. Aydan sonra yapılıyormuş. Bu arada denemediğim yöntem kalmadı tek birazcık iyi gelen karanfil yağıydı. Pamuğa batırıp dişinizin üstüne koyun birazcıkta olsa uyuşturuyor. Tekrardan geçmiş olsun 🙏
Amineclz Birde 3. Ayınızı bitirmişsiniz bence hiç beklemeden direk hastahaneye gidin çünkü tüm yöntemler anlık geçiriyor.
Svdsmz34 Bende 20 lik disimden çok çektim doktorum tedavini yaptır enfeksiyon olursa bebek için sıkıntı olur dedi 29. Haftamda onay kağıdı alıp dişçiye gittim ve çektiler bir sıkıntıda olmadı lokal anestezi yaptıkları için bebeğe gitmiyomus. Doktoruna danış istersen en doğru o yönlendirecektir seni
[silindi] Semabkr ağrı var evet iki gündür 😔 yarın muayene için gidicem inşallah büyük bi sorun olmaz 🙏🏻
Nozdkn Svdsmz34 ben dogumdan once devlette çektirdim dikişli aldılar. Agır gectı. Şimdide her yere güvenemiyorum. Hangi klınıkti en azından benım durumumu yasamıs bırının yaptırdıgı yere gıtmek ısterım. Hiç bir yeri bilmediğim için karar veremıyorum
Svdsmz34 Nozdkn adı deniz yigit diş kliniği canım içinde bir kaç doktorda var hatta numarası ınternettede var arayıp bilgi alabilirsin :)
Svdsmz34 Nozdkn devlete randevu bulamadm ben hiç bir şekilde dis acili zaten müdahale etmedi o yüzden oraya gittim teyzemin tavsiyesiyle memnun kaldım ben
Semabkr [silindi] insaAllah enfeksiyon yoktur. Genelde ağrı varsa enfeksiyon var diyorlar. Benim doktorum bana ılık suya karbonat ve tuzlu suyla gargara önermişti. Günde iki kere yap bende çok işe yaradı canım enfeksiyonu öldürüyor..☺️