Dilaraa06 Azraaaa valla 15+2 yim su an hastanedeyim göstermedi kendini tatlı biseyler yiyip geri gircem insaalah gösterir
Hamileyim-mutluyum Azraaaa canım biz de 15 Haftalık olduk ama göstermedi bebişim bacak bacak üstüne atmış elleri başının arkasına koymuş güneşlenir gibi bakıp bakıp gülüyorum minnoşuma çok komik ya 😂😂😂
haziranin25i Cinsiyet tahminleri genelde 16.haftada baslaniliyor bebeğiniz göstermiyorsa yapabileceğiniz birsey yok ne yazık ki sabırla beklemekten başka 🤗 Zaten 50/50 şansınız 🌸 Sağlığıyla gelsin minnaginiz 🤲🏼
Dilaraa06 Azraaaa basta kız dedi sonra erkek dedi pipisini falan gösterdi pek anlamadım ama emin de değilim pek kesin erkek dedi 🥰
Azraaaa Dilaraa06 ayy sağlıkla kucağına alırsın inş bizde kız istiyoruz bir tane oğlum var rabbim hayırlısını nasip etsin🙏
Dilaraa06 Azraaaa aminn insaalah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım bebislerimizi, seninki de gösterir insaalah merakta bırakmasın daha fazla ❤❤💙
Erentoo39 Ben de 12.Haftada gittiğimde kıza benziyor demişti sonra 14. Haftada gittim erkeğe benziyor dedi ama net birşey yok 😄 ay sonu tekrar gidicem bakalım artık netleşir heralde. Ay sonu 17. Haftada olucaz
Erentoo39 Azraaaa insan meraklanıyor🥰 Hoş ilk gebeliğimde 5 aylıktı diye hatırlıyorum oğlumun cinsiyetini öğrendiğimde