mavikelebek_ Haftada serklaj oldum bugün kontrolüm vardı rahim ağzı uzunluğum 31 mm çıktı ve hunileşme var dedş sürekli yatıcam artık ama hunileşme çok mu kötü birşey
ecembugra53 mavikelebek_ rahim ağzı uzunluğu kısalmaya başlamış canm cok dikkat et sürekli dinlen şakın kalkma ayağın altına yastık koy
Smctn mavikelebek_ kaç haftaliksiniz şuan Bende serklajliyim benimde hunilesme vardı 2 kere serklaj oldum buyuzden
Nasippp mavikelebek_ belirti falan oluyor mu ya ☹️ Hunileşme nie oluyor ki aceba bende serklajlıyım korkuyorum 😕
Ysm-- mavikelebek_ 20.haftamda 23mm uzunlugum hunileşmem 3 mm açıklıgım vardı 23de acil serklaj oldum 31hafta 4 günlügüz şükür bir sıkıntı yok kötü düşünme bol bol dinlenmeye bak
Smctn Nasippp aynen hep korku ile geçiyor günlerimiz 30 lü haftaları görsek biraz rahatlarız 24+4 haftaligim bende
Minikjelibonum Bendede var hunileşme 5 mm kadar. Yarın kontrol var bakalm ne dicek. Senin kaçıncı haftada başladı huni
Minikjelibonum Smctn inşallah yazarım canım çok ykılcak şeyler duymazsam tabi yazarım girip. Bende bu gece 24 e gircem daha haftalarımzıda çol ufak ya
Smctn Nasippp oldun canım 21 haftalıkken ilk dozu oldum 25 haftalıkken ikinci doz olcam doktorum mutlaka ol dedi
Smctn Minikjelibonum canım bende cuma gitcem kontrole bende korkuyorum Dua edelim güzel olsun herşey nasıl imreniyorum hamileyken hiç birseyden sakinmayip gezenlere biz yatıyoruz ama korku endişe hayırlısı inşallah
Nasippp Smctn banada ol dedi bende cuma 20*1 oluyorum olucam sanırım belki haftaya giderim bilmiyorum ya bana olma dese olmazdım valla 🤦🏻♀️
Minikjelibonum Smctn bn özenmiyorum canım ilk bebeğimi kaybedince dedm ki ne olursa olsn isyan etmeden memnuniyetle yatcam öylede yapıyom. Bana doktorum tetenoz olma dedi. Senin ikinci açılman tetenozdan snramı oldu acaba