aysenurksgl Kızlar büyüyen beşik almak istiyorum ama kararsizim hepsi burada da bygolden diye bir sayfa var oradan sipariş vermeyi düşünüyorum ya da instagram da serkan avm o sayfalardan alışveriş yapan oldu mu yoksa başka bir sayfa mi önerirsiniz
Mom6 aysenurksgl Çilek odası mocha serisinden aldım kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım kullanıyor yıllardır taş gibi
seday93 aysenurksgl ben hepsiburada indiriminden divenso büyüyen beşik aldım hemde indirimden 300 tl ye demonte geliyor bir vidası bile eksik gelmedi ürün çok kaliteli eşimle kurduk şarjlı matkapla o kadar ağır ve güzel ki olumsuz yorumlar vardı ama olumlu yorumlarda vardı ben aldım ve olumsuz yorum yapanlara anlam veremedim efsane bi beşik :)
Merve1192 Canım baybone aldım ben çok güzel ayakları yerden yüksek altını temizlemesi kolay internet sitesine bir bak almayı dusunursen sitedeki numarayı ara bulunduğun şehirdeki bayilerine yönlendiriyorlar 😊
aysenurksgl seday93 görsel atma şansınız var mi acaba iç yatağını uyku setini flan nerden ayarladiniz