Adakus Biz kızımızın ismini Ada koymuştuk ben sadece haftalardır Ada nın yanına başka isim koysam mı diye arıyordum sonra dün gece eşim bana Ada nın yanına senin adını verdim zaten bekarken bile hayalimdeki isimdi kızımızdada görmek istiyorum dedi. Herkes Ada der gerçi ama utanıyorum adımı koyması sizce uygunmudur?
Asli91 Adakus olabilir diye düşünüyorum.Bende oğlumuz olsaydı eşimin adını koymak isterdim hoşuma gidiyo çünkü 😊
cennetinsusu Adakus Benim eşimde söylüyor senin adın olmasa kızımızın adını koyardım diyor. Ama Ayşegül yada Ayşenur verelim diyor adım Ayşe yok dedim bende 😊 sizin açınızdan bilemiyorum.
Zhrnc Adakus yengemde oğluna abimin adını koymak istiyodu Sonradan başka güzel bi isim bulduk kaldı ama hala içindedir bu isteği 🙂
Aryaaaa Bi tanidigim kizina ve ogluna kendi isimlerini verdi cok da guzel oldu bence bizde isim kararsizligi yaşıyoruz esimin adini koymayi düşünüyorum bazen kabul ediyor bazen saban oglu saban gibi olur diye saka yapiyor bakalim nolcak 😂
MerveYiittekin Bende eşimin adını koymayı düşünüyorum oğluma ama eşim olur mu öle felan dio eşimin huyunu sevdiğim için oğlumda babası gibi olsun istiyorum 😊
YazCilegi Adakus Başkaları tarafından egoist görünmekten korkuyorsunuz sizi anlıyorum 🤗 Tanıdıklarım var dediğiniz gibi hem kendi ismini hem begendikleri ismi koyan. Eşinizin gönlünden geçmiş arzulamış kırmayın bence 🌸
Sedacengiz Bence gayet hoş. Bizim kızımız olsaydı, ismimi değilde ismime yakın Eda koyacaktı . Hâla söylüyor 2.kız olursa ismi hazır diye 😂
Mlsh Adakus oncelikle hayirli olsun, utanilacak birsey yok 😉 yakin arkadasimin kizi oldu, iki isim koydular biri arkadasimin ismi, yani anne kiz ayni ismi tasiyor 😉 bebegin babasi kizim her yonden sana benzesin dedi ve oyle uygun gordu 😊
Adakus Htcdmr ayyy buna en çok da güldüm 🤣🤣🤣 hakkaten kayınvalide ismini koymaktan iyidir bide onun ismi uzun çocuğa koysak 18 yaşına girdiğinde bizi mahkemeye vermekle kalmaz içeri tıkar yemin ederim o derece adı tuhaf ve uzunn 🤣🤣🤣
Ravza123 Adakus canım bende kendi adı mi koyuyorum kızıma esila ravza olucak inş minik kızım kim ne derse desin 😄