Tgce Kızlar 7.haftada kalp atışını duyamadı doktor ama attığını gördüğünü söyledi 1 hafta sonra yeniden çağırdı zamanda geçmiyor böyle olanlar yardımcı olabilir mi😓
delettdmom66 Tgce zararlı olduğu için sesini açmıyolar bnada aynı oldu sırf sesini duyum diye özelle gittim oda aynı şekilde zararlı dedi
Rabiaaaa Tgce ultrasonla alakalı bir şey olabilir mi benimde çok az duyulmuştu korkmuştum ve doktor ultrasonla alakalı dedi biraz eskiydide 😂 aynı makineyle bir başkasının da hiç duyulmayıp kalp atışının görüldüğünü duydum
Dmlsnmzz Tgce canım ben sanırım 6 yada 7 haftalıkken gıtmıstım kontrole cok mınık bısey yanıp duruyodu doktor gosterdı bak kalp atısı dıye sonra 8. Hafta gıttık mınıgımızın kalp atısını duyduk belkı gec dollenmede olabılır ıcını ferah tutmalısın 🙏
ebrucan delettdmom66 kaçıncı haftaya kadar duymak zararlı bende 9+2 olana kadar bekledim yarın kontrole gidicem artık duymak istiyorum
Tgce Çok teşekkür ederim kızlar içim rahatladı biraz🙏Dmlsnmzz benimkide öyleydi yavaştan atıyordu inşallah bende duyarım bir an önce😓
delettdmom66 ebrucan hiç sormadım canm onu 2 devlet bi özelle gttm üçündede duymadm zararlı diyince vazgeçtim 12 haftalık şuan