Turkan2556 Merhaba kizlar ben 38 hafdama yeni gecdim ve dunden beri kasilmalarim var bebek sag tarafda toplanmiw ve rahime baski yapiyo ne otura biliyorum bede yuruye belimede vuryo agrisi sice bu dogum belirtisimi ? Rica etsem bilgisi olanalar yazsin
Betull Turkan2556 37 haftadan beri öyleyim ama ısrarla dogmuyo 😂 90 lara kadar sancı cikiyo ama yok gelmiyo 38 olduk ama bekliyoruz sanırım normal 😂
Betull Turkan2556 tabi açılma falan yok ben gidip muayene oldum seninde gidip baktirmanda fayda var en net bilgiyi doktorun verebilir
Minimelekannesi Haftadaym. Erken dogm riskim var o saydigin sikayetleri bende yasadm smdi yataktan cikamiorm gunumu bkliorm. Doktoruna sor bnce bi muayneye gt acilman varmi baksn canim dogm belirtsi yaklastgnin habercisi bunlar
Turkan2556 Betull analadim canim ama vallaha artik dogurmak isdiyorum bende 30 hafdadan beri erken dogum.riski vardi ilac serum yapildi o ilac rahim agzini nasil.kamapaişsa artik bebeyim cok asagida ama acilma olmuyo
Betull Turkan2556 emin ol bende her saniye artık doğsa diye geziyorum yorgunlugumun son noktasındayım Allah yardımcımız olsun 😊
Turkan2556 Betull gitdim doktora canim bebek baski yapiyomus o yuzden bide bebek buyuyormuş sancimda cikmadi ama ben kasilmadan nefesim kesiliyo doktor rahim agzinin tamame kapali oldugunu soyledi dogumda mayis sonu haziran basi gibi dedi bebeyim masallah saglikliymiş insallah 2 hafda daha beklicekmişisiz