Yldz3 Kızlar nolur bi öneriniz varsa yazın ağlıyorum gece gece heryerim kaşınıyor çıldırmak üzereyim duş aldım nemlendirdim yok 😔 ısırık gibi sızı oluyor elimi attığım an çıkamıyorum işin içinden heryerim kıpkırmızı dayanamıyorum
Matildaa Yldz3 kaç haftalık hamilesin canım. Benim anneminde bir hamileliğinde öyle kaşıntısı oldu doğuma kadar geçmemişti
Melekanne98 Canim hamileysen gebelikten kaynaklı olabilir. Ama değilsen uyuz olmuş olabilirsin Acilen bir cildiyeye görün
Yldz3 Melekanne98 hamileyim canım 32+4 haftalık çatlak yerler kaşınıyor tamam ama bu kadar mı olur ya nemlendirince de geçmiyor
Melekanne98 Yldz3 canim sen önce doktoruna söyle o zaman bir baksın. Hâlâ geçmezse bir cildiyeye görün. Çok geçmiş olsun bu kaşıntı benide deli ediyor çünkü
Melekanne98 Yldz3 canim sen önce doktoruna söyle o zaman bir baksın. Hâlâ geçmezse bir cildiyeye görün. Çok geçmiş olsun bu kaşıntı benide deli ediyor çünkü
Nursahcan Cankm hamilelikte malesf oluyor ben 37+5 oldum hala gecmedı bi ara artık psikolejım bozulcak durumdaydı doktor kaşıntı ilacı verıyor onu kullanabılırsın işe yarıyor bı nevze ve ılık duş al sürekli