Nihanozturk Filiz16 aynı hafta ve gündeyiz 😄 korkular sardı dört bi yanımı ya anlamazsam dogumun baslıycagını fln diye cok korkuyorum 🙃🙃
Melikeemre Filiz16. 35 +5 iz bizde ne zaman dogucaklar acaba bu bebişlerrr öldükk hiç 😆zayıflamak istiyorum artık bebisimle uyumak istiyorum insallah ya 😊😗
Filiz16 Nihanozturk haha 😂güldürdün beni valla sancı felan gelince altıma edicem sanırım şuan birşey yok ama 😂😂
Filiz16 incikevsr haftalık kontrole basladıysan korkma 🙂) desemde bakma ter basması şişkoluk felan konu değiştiriyorum kendi kendime 🙂 her nst bağlandığımda gizlice gözlerimden süzülüyor yaşlar korkudan 🙂)
Filiz16 Melikeemre herkez doğurdu bn kaldım gibi hissetmeye başladım yazda geldi hiç bişe olmuyor rahat oturup giyineniyorum fırt diye doğursak eski halimize geri dönsek 😀ahh ahh
Inci_tns Melikeemre bende 35+5 😀 bel ağrısından yürüyemiyorum neredeyse 😣 zaman geçsin istiyorum hemen hayırlisiyla
melek87 Filiz16 hemde nasıl sona yaklaştıkça vakit hepten hic geçmiyor sanci manci hiçbirşey yok inanki beklemedeyiz😊rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah