62fatma Cansucasalin hayir canım daha acıtıyor toplanıyor sertleşiyor korkuyorum genelde bsy yiyince hareket ediyor
A_Alparslan Cansucasalin bugün 35 oldum ve bugün ikk kez daha az hissettim toplamda 30 hareket gibi… Normalde günde 60 80 tekme hareket yediğimi düşünüyorum belki daha çoktur bile… haricinde vajinamda batmalar oluyor ara ara sırtımin ağrısı geri geldi koltukta vs sürekli şekil değiştiriyorm öyle geçiyor günlerim
UgurBocegimm_17 Iki gün önce gayet sakin sakin durdu küçük hanım epey azaldı büyüdükçe yerleri daralıyor ondan oluyor ama dünden beri de sanki boks maçı varmış gibi icerde 🤭
Cansucasalin UgurBocegimm_17 ya benımde söyle oluyor yer degıstırdıgını hıssediyorum bazen hiç hissetmediğim oluyor acaba neyden kaynaklı endişe ediyorum iyice
Melikeuurlu Artık tekme atar gibi değilde agır hareketler hissediyorum. Sanki yer değiştiriyo geriniyo gibi
Cansucasalin Nursahcan ama Herkez de öyle değil sanırsam anladığım kadarıyla bazıların ki aşırı hareketli
Cansucasalin A_Alparslan benım genellikle gerılme tarzı oluyor hareketleri ve hiç saymadım hareketlerini
Efmavi 35+5 olduk Benim bebeğimde çok hareketli 1 saat önce uyumuştum tekmeleriyle uyandım aşırı toplanıyor ve hareketleri daha sert artık oğlumun
elisas-mom Bence alanları daralıyor ama şuna net eminim daha çok sancı verici hareketleri oluyor ben bugün 36 haftalık oldum 2 haftadır fena dönüyor hareketleri daha sert oluyor,yada bebekten bebeğe değişiyor mu bilemicem bizimki hep hareket halinde😂
Efmavi Bebekten bebeğe değişebilir kontrolde söylemiştim doktora çok hareketli hatta çok da hıçkırıyor diye bunlar çok iyi belirtiler dedi nst yaptırmaya gerek yok hareketi azalır yada hissetmezsen gel onun dışında 37 de görüşürüz demişti her bebeğin farklı olur dedi pozisyonundan dolayı da olabilir benim bebeğim ayak geliş 2 hafta sonra dönmemiş olursa 38+5 de sezaryenle alırız dedi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla🥰