Mira2017 Merhaba arkadaşlar 23 haftalıktan detaylı ultrasonum vardı bana Kafanın 25 hafta kol bacakların 20 haftayla uyumlu olduğunu söyledi raporu doktor gördü beklememi 3 hafta sonra tekrar gelmemi istedi bu konuda herhangi bi bilgisi olan varmı ?
Zeynep_adem58 Mira2017 genetik olabilirmi ?mesela bnim oglumda tum ultrasonlarda karin 3 hafta onde bacak bie hafta geride cikiyordu kafa uyumlu bacak boyu hep kisa cikiyordu ve dogdugundada oglumun bacak boyu govdesine gore daha kisa cunku babasinin vucud yapisiyle birberi ayni esimde oyle kilo alinca bile gomlek bedeni degisik pantolon sabittir gozdesi genis uzundur ama bacak boyu daha ince ve kisadir bu sekil genetik olabilir 😊
Mira2017 Zeynep_adem58 canım cvp yazdığın için çok tşk ederim çok istiyorum öğle olmasını benimde eşiminde bacak boyu kısa gövdeye göre tek tesellim o yanlız şöyle birşey var şuan 29 haftalığım en son 27 haftalıkken aynı detaylıya girdim yani tam bir ay geçmişti kol bacak 4 hafta kafa kısa kafa 3 hafta büyük çıkmıştı yani bir ayda birer hafta eklenmişti ve bu beni kahrediyor gerçekten çok zor zamanlar geçiriyorum
Zeynep_adem58 Mira2017 bana doktorum hic anolmal bisey soylememisti dogrusu doktorunuz ne diyor bu duruma
Deleted5544 ben 40. haftada 35e uyumlu fl ile doğum yaptım. ama eşimde bende çok uzun olmadığımız için doktor hep normal demişti. gerçekten de normalmiş şuan ayına göre 1-2 cm kısa sadece, genetik olabilir yani
Mira2017 Deleted5544 27 haftada fl 23 uyumluydu daha gitmedim bunun ilerlemesi durumunda kötü olacak işte ondan korkuyorum kafa da 3 hafta büyük ölçtü anlıyamıyorum bu iki orantısızlık aynı anda bi bende var galiba
Mira2017 Zeynep_adem58 detaylı doktoru direk cüce olacak dedi kendi doktorum bekleyip takip edilmesini önerdi bu belirsizlik durumun böyle olması çok zor
Deleted5544 Mira2017 aslında çokta garip değil olabilir böyle şeyler ama cücelik falan denmesi saçma bence. her insanın boyu çok uzun değil sonuçta, minyon olabilir benimki 5 hafta kısa olmasına rağmen doktorum hiç olumsuz konuşmamıştı