0310b Kızlar 21+5 haftalık hamileyim tetanoz aşısını yaptıramadım acaba yarın gitsem sağlık ocağına geç kalmış olur muyum aşı için?
UrasEgeninannesi 0310b kalmazsın merak etme canım ben ilk dozumu 23.haftanın sonuna doğru yaptırmıştım
Mervesezer 0310b bende bugün gittim canım aynı gün ve aynı haftadayız geç değil ama bir ay sonra gene gel dicekler
Selimegzoglu 0310b doktorun bu konularla ilgili sana bilgi vermesi gerekiyor ne zaman kaç doz gibi, kendin karar vereceğin birşey değil
0310b Selimegzoglu ben karar vermiyorum zaten canım. İkametgahımı yeni alabildim o yüzden size sordum sağlık ocağına gitmek için geç mi kaldım diye. 😊
Nursahcan Canım gec kalmıs degılsın gıdıp yaptırabılırısn bana kımse dememişti ası olcagımı nr doktor ne
0310b Nursahcan aynen bende öyle canım doktor hiç bişey söylemiyor yaptırmam gerekenleri internetten bakıyorum hep☺️
Mervesezer 0310b ağrıyor canım ilk gun bitkin dusuyorsun dıger gunler ıse kolun agrıyor dokunamıyosun ustune yatamıyosun hala agruyor ıkıncı gunum
0310b Mervesezer neden bilmiyorum ama bugün aşı yaptırdım maşallah hiçte bi ağrısı olmadı 18 aralıkta 2. Dozu da yapacaklar inşallah o da ağrı falan yapmaz 🙂